Drew Goddard: Τετραετές deal με την 20th Century Fox TV για τον σκηνοθέτη του "El Royale"

Θα σκηνοθετήσει και θα υπογράψει πολλά νέα projects
22 Μαρτίου 2019 12:47
Drew Goddard: Τετραετές deal με την 20th Century Fox TV για τον σκηνοθέτη του "El Royale"

Μερικά 24ωρα μετά την επισημοποίηση της εξαγοράς της Fox από την Disney και πάνω που το μελάνι του deal δεν στέγνωσε καλά-καλά, ο χωρός των ανακοινώσεων και των ανακατατάξεων ξεκίνησε. Μια από τις πρώτες νέες συμφωνίες που ανακοίνωσε η 20th Century Fox Television είναι ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τον Drew Goddard, σκηνοθέτη των The Cabin in the Woods και Bad Times at the El Royale, με σκοπό να γράψει, να δημιουργήσει και να σκηνοθετήσει νέα projects. Το χρηματικό ύψος της συμφωνίας λέγεται ότι φτάνει οκταψήφιο αριθμό και πώς τον "κλειδώνει" για τα επόμενα 4 χρόνια. 

Πλέον, το εν λόγω στούντιο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα των Disney Television Studios, που περιλαμβάνουν τα ABC Studios, ABC Signature και Fox 21 Studios. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Goddard έχει γράψει το σενάριο του πρώτου Cloverfield, και του The Martian του Ridley Scott, για το οποίο ήταν μάλιστα υποψήφιος για Όσκαρ. 

Αν και η ανακοίνωση αφήνει να εννοηθεί πως θα ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά δρόμενα μόνο, κάνει λόγο πως τα projects του θα είναι "για όλες τις πλατφόρμες", γεγονός που να υπονοεί ότι μπορεί να εργαστεί και σε σειρές για το Disney Plus.