Deadwood (η ταινία) | Στο πρώτο teaser μυρίζει μπαρούτι

Η Άγρια Δύση μας καλεί πίσω
21 Μαρτίου 2019 20:24
Deadwood (η ταινία) | Στο πρώτο teaser μυρίζει μπαρούτι

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο teaser του western φιλμ Deadwood που βαδίζει στα χνάρια της ομότιτλης βραβευμένης με Emmy τηλεοπτικής μυθοπλασίας του David Milch, η οποία έπαιξε από το 2004 έως το 2006, με τον ίδιο τον δημιουργό της να επεξεργάζεται εδώ το σενάριο ενώ ο Daniel Minahan κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα.

Το βασικό cast επανέρχεται μετά από δέκα χρόνια γιορτάζοντας την ανακήρυξη της Νότιας Dakota ως πολιτεία της Αμερικής. Θα παρακολουθήσουμε λοιπόν, παλιές έχθρες να αναδύονται ξανά στην επιφάνεια θέτοντας σε αμφισβήτηση μακρόπνοες συμμαχίες και πυροδοτώντας ένα έκρυθμο κλίμα.

Βλέπουμε και πάλι μάχιμους τους: Ian McShane (Al Swearengen), Timothy Olyphant (Seth Bullock), Molly Parker (Alma Ellsworth), Paula Malcomson (Trixie), John Hawkes (Sol Star), Anna Gunn (Martha Bullock), Dayton Callie (Charlie Utter), Brad Dourif (Doc Cochran), Robin Weigert (“Calamity” Jane Canary), William Sanderson (E.B. Farnum), Kim Dickens (Joanie Stubbs) και τον Gerald McRaney (George Hearst). Από τις νέες αφίξεις στο επιτελείο των ηθοποιών είναι αυτήν της Jade Pettyjohn.

Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής στο εν λόγω κινηματογραφικό εγχείρημα συντονίζουν οι: David Milch, Carolyn Strauss, Daniel Minahan, Gregg Fienberg, Scott Stephens, Ian McShane, και ο Timothy Olyphant.

Η ταινία Deadwood θα κάνει ποδαρικό στο HBO στις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: