John Wick 3: Στο νέο trailer o Keanu Reeves κηρύττει κανονικό πόλεμο!

Η Halle Berry θα τον βοηθήσει να γλιτώσει
21 Μαρτίου 2019 18:31
John Wick 3: Στο νέο trailer o Keanu Reeves κηρύττει κανονικό πόλεμο!

H Lionsgate έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο δεύτερο επίσημο trailer του John Wick 3, με την επιστροφή του Keanu Reeves στον ρόλο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα. Το δεύτερο sequel του franchise ξεκινά αμέσως μετά το τέλος του John Wick 2, όπου ο δολοφόνος του Reeves παραβίασε τους κανόνες του Continental με αποτέλεσμα όλοι οι δολοφόνοι -και πρώην συνάδελφοί του- να θέλουν το κεφάλι του. Τώρα θα πρέπει να γλιτώσει από τον υπόκοσμο και στην προσπάθεια του θα τον βοηθήσει η Halle Berry και τα "χαριτωμένα" σκυλιά της.

Σε σκηνοθεσία του Chad Stahelski (Atomic Blonde) φαντάζει μια εκρηκτική ταινία δράσης με εντυπωσιακή χορογραφία στις μάχες, ελκυστική φωτογραφία και απίθανες σεκάνς που κόβουν την ανάσα.

Το cast εκτός του Reeves και της Halle Berry συμπληρώνουν οι: Ian McShane, Lawrence Fishburne, Anelica Huston,  Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Lance Reddick, Common, Ruby Rose.

Αν αναρωτιέστε, επίσης, πως γίνεται να έχει τόσο όμορφη φωτογραφία το νέο John Wick, τότε για αυτό ευθύνεται ο Dan Laustsen, που στο παρελθόν ανέλαβε το οσκαρικό The Shape of Water, το Crimson Peak αλλά και το John Wick: Chapter 2

Το John Wick 3: Parabellum θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Μαΐου 2019. 

Tags: