Body at Brighton Rock trailer | Μία κοπέλα θα κληθεί να επιβιώσει μέσα στην άγρια φύση

Και να διαπιστώσει πόσο δυνατή μπορεί να σταθεί απέναντι σε θανάσιμους κινδύνους
19 Μαρτίου 2019 16:49
Body at Brighton Rock trailer | Μία κοπέλα θα κληθεί να επιβιώσει μέσα στην άγρια φύση

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ επιβίωσης Body at Brighton Rock, με την Karina Fontes να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Roxanne Benjamin που επωμίζεται και καθήκοντα παραγωγού από κοινού μαζί με τους Christopher Alender και David A. Smith.

Η όλη πλοκή εστιάζει στην ‘Wendy’, μία δασονόμο και υπάλληλο μερικής απασχόλησης σε ένα ορεινό κρατικό πάρκο άγριας ζωής, που επιφορτίζεται με ένα δύσκολο έργο στο τέλος της σεζόν και πασχίζει να ξεκαθαρίσει στην παρέα της ότι είναι απολύτως ικανή για αυτήν την δουλειά. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή, όταν καταλήγει βαθιά μέσα στο δάσος, και πέφτει τυχαία σε κάτι που θα μπορούσε να συνιστά κάλλιστα την σκηνή ενός εγκλήματος.

Έχοντας χάσει τον ασύρματό της, και χωρίς κανένα άλλο μέσο επικοινωνίας, αλλά με ρητές εντολές να εποπτεύει και να περιφρουρεί τον χώρο, η ηρωίδα πρέπει να πολεμήσει την παρόρμησή της να το βάλει στο πόδια και να παραμείνει στην θέση της βγάζοντας την νύχτα μέσα στην αχανή αυτή έκταση. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της και να αποδείξει την αξία της τόσο ως προς τον ίδιο της τον εαυτό  όσο και προς τους άλλους, θα δοκιμάσει τις αντοχές της βάζοντας ένα κρίσιμο προσωπικό στοίχημα.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Casey Adams, Emily Althaus, Miranda Bailey, Martin Spanjers, και ο John Getz.

Η πρεμιέρα του Body at Brighton Rock έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 26 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: