Blonde | Η Ana de Armas είναι σε συζητήσεις για τον ρόλο της Marilyn Monroe

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Andrew Dominik
18 Μαρτίου 2019 16:40
Blonde | Η Ana de Armas είναι σε συζητήσεις για τον ρόλο της Marilyn Monroe

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η πρωταγωνίστρια του Blade Runner 2049, Ana de Armas βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το εάν στο επερχόμενο βιογραφικό δράμα Blonde του Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Killing Them Softly) θα ενσαρκώσει την Marilyn Monroe ή αλλιώς Norma Jean Mortenson.

Η παραπάνω διάσημη ηθοποιός αν τελικά επισημοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα κληθεί να υποδυθεί μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες του Hollywood και σύμβολο του σεξ κατά την δεκαετία του ’50. Το project αυτό του Netflix θα εστιάσει στα πρώτα βήματα του εν λόγω ειδώλου στο καλλιτεχνικό στερέωμα μέχρι και την εποχή που μεσουρανούσε στον χώρο της βιομηχανίας του θεάματος.

Να σημειωθεί ότι η πολυαγαπημένη σταρ ξεχώρισε μέσα από τις ερμηνείες της σε κλασικά φιλμ όπως το Μερικοί το προτιμούν καυτό (1959), το Επτά χρόνια φαγούρα (1955) και το Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές (1953). Παρά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε τότε, η ταραχώδης προσωπική της ζωή, ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε, ο κλονισμός της από ορισμένες αρκετά δύσκολες καταστάσεις και ο εθισμός της στα ναρκωτικά σταδιακά την έφεραν πιο κοντά στον θάνατο ώστε να βρει τελικά μοιραία κατάληξη.