Star Wars: Episode IX | Ο Oscar Isaac αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τα πλάνα της Carrie Fisher

Και πως θα αλληλεπιδράσουν οι Leia και Poe
17 Μαρτίου 2019 16:39
Star Wars: Episode IX | Ο Oscar Isaac αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τα πλάνα της Carrie Fisher

Ξέρουμε πως η λατρεμένη Carrie Fisher θα επανεμφανιστεί στο επερχόμενο Episode IX του Star Wars, μετά θάνατον, μέσα από ειδικά εφέ και πλάνα που δεν χρησιμοποιήθηκαν στα The Force Awakens. To πώς θα γίνει αυτό μένει να φανεί στο τελικό αποτέλεσμα, όμως ο σκηνοθέτης J.J. Abrams και η Lucasfilm θεώρησαν πώς αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για την ταινία και δείχνουν να έχουν αυτοπεποίθηση για αυτό. 

Ο Oscar Isaac που υποδύεται τον Poe Dameron παραχώρησε μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο Sirius XM και μίλησε εν ολίγοις για τα πλάνα της Leia:

Δεν έμεινα έκπληκτος επειδή δυμόμουν ότι είχαμε γυρίσει αυτές τις σκηνές, είχαμε δουλέψει πολύ μαζί, εγώ και η Fisher. Θα μιλούσαμε για τις σκηνές και δεθήκαμε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Οπότε ήταν ένα πολύ όμορφο θέαμα και θα μεταφερθεί στη νέα ταινία επίσης. 

Φαίνεται πως οι δυό τους θα έχουν μια ιδιαίτερα στενή σχέση στο Episode IX βάσει τα όσα αναφέρει ο Isaac. Βέβαια, πως θα τροποποιηθούν στο μοντάζ και τι θα αλλάξει μένει να φανεί. Στις 12 Απριλίου αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για το ατιτλοφόρητο Episode IX όπως και να δούμε το πρώτο του trailer.

Το Star Wars Episode IX θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.