The Flash: O Ezra Miller θα πρέπει να παλέψει για να κρατήσει τον ρόλο του

Για αυτό και γράφει το δικό του σκοτεινό σενάριο
16 Μαρτίου 2019 12:53
The Flash: O Ezra Miller θα πρέπει να παλέψει για να κρατήσει τον ρόλο του

Εδώ και χρόνια η ταινία του Flash της DC έχει περάσει από πάρα πολλά κύματα είτε αυτά είναι αποχωρήσεις σεναριογράφων, αλλαγές στο πρόγραμμα ή αποχωρήσεις σκηνοθετών. Τον Φεβρουάριο του 2018 η Warner Bros. προσέλαβε τους John Francis Daley και Jonathan Goldstein του "Game Night" για να σκηνοθετήσουν το "The Flash" και τα πράγματα έδειχναν θετικά. 

Και πάλι όμως μια ακόμη φουρτούνα συναντά το project. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το έγκυρο THR, το The Flash ακόμα δεν ξεκίνησε τα γυρίσματά του. Και αυτό γιατί θα πρέπει να γράψει o Ezra Miller το δικό του σενάριο, ώστε να παραμείνει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένωσε τις δυνάμεις του λοιπόν με τον καταξιωμένο συγγραφέα κόμικ, Grant Morrison, για να συντάξουν ένα draft του σεναρίου.

Το σενάριο του Miller απέχει παρασάγγας από το ανάλαφρο όραμα των Daley και Goldstein, των οποίων το υλικό ταιριάζει περισσότερο με τη νέα, πιο χιουμοριστική, προσέγγιση της DC Films. Άλλωστε είναι αυτή που έκανε μια τεράστια επιτυχία το Aquaman και το ίδιο θα συνεχίσει το επερχόμενο Shazam!. Λέγεται ότι το υλικό του Ezra Miller είναι πολύ πιο σκοτεινό. 

Εάν επιλεχθεί το σενάριο των σκηνοθετών τότε ο Ezra Miller ενδέχεται να αποχωρήσει από το project και αν χρειαστεί να βρεθεί ένας νέος "Scarlet Speedster". Ο χρόνος θα δείξει τι επιφυλάσσει για το The Flash