O Bautista είχε πει πώς ο James Gunn θα επέστρεφε και κανείς δεν τον πίστεψε

Ο σκηνοθέτης αναλαμβάνει ξανά το Guardians of the Galaxy 3
16 Μαρτίου 2019 11:32
O Bautista είχε πει πώς ο James Gunn θα επέστρεφε και κανείς δεν τον πίστεψε

Η είδηση της επιστροφής του James Gunn στο τιμόνι του Guardians of the Galaxy 3 έφερε πολλά χαμόγελα στους θιασώτες της Marvel, καθώς είχε απολυθεί τον περασμένο Ιούλιο. Ένας συγκεκριμένος "Guardian" όμως φαίνεται πως ήξερε κάτι παραπάνω εδώ και καιρό. Ο Dave Batista -κοινώς Batista από την θητεία του στο WWE- που υποδύεται τον Drax είχε αφήσει να εννοηθεί πως η επιστροφή του Gunn θα γινόταν αργά η γρήγορα, αλλά κανείς τότε δεν τον πίστεψε. 

Πριν από μια εβδομάδα ο "Drax" παραχώρησε μια συνέντευξη στο Anthony Breznican του EW και ανέφερε πως ο Gunn δεχόταν τηλεφωνήματα από τη Marvel:

"Το τηλέφωνό του χτυπάει συνεχώς από την ημέρα που απολύθηκε από τη Marvel. Θα επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά. Μέσα στους επόμενους 6 με 8 μήνες, τον επόμενο χρόνο, θα δείτε τον James Gunn να επιστρέφει εμφατικά, κάτι που θα είναι μια τεράστια δήλωση και πραγματική δικαίωση. 

Μάλιστα, ο Batista δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως "η Disney κατάλαβε ότι έκανε μια σκληρή και απερίσκεπτη απόφαση που πιθανότατα να μην ήταν η καλύτερη." Οι δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού θεωρήθηκαν από πολλούς περισσότερο σαν μια προσωπική του επιθυμία, παρά κάτι χειροπιαστό, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως κρυβόταν σε κοινή θέα -όπως κάνει και ο Drax. 

Παρά την επαναπρόσληψη του Gunn, ο ίδιος του έχει δεσμευτεί να κάνει το The Suicide Squad για την DC, και έπειτα θα επιστρέψει και πάλι στα λημέρια του στη Marvel για να αναλάβει το Guardians of the Galaxy Vol. 3