Guardians of the Galaxy 3: Ο James Gunn επαναπροσλαμβάνεται από τη Disney!

Μια αναπάντεχα ευχάριστη τροπή στην υπόθεση
15 Μαρτίου 2019 20:31
Guardians of the Galaxy 3: Ο James Gunn επαναπροσλαμβάνεται από τη Disney!

Η υπόθεση της απόλυσης του James Gunn ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους fans της Marvel και γενικότερα τη βιομηχανία του σινεμά. Ο σκηνοθέτης των Guardians of the  Galaxy είχε κάνει κάποια απρεπή σχόλια και κακόγουστα αστεία στο παρελθόν, μέσω του Twitter, τα οποία όταν ήρθαν στην επιφάνεια, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα η Disney να τον απολύσει από το Guardians of the Galaxy 3, τον περασμένο Ιούλιο. Σχόλια για τα οποία ο δημιουργός δήλωσε δημοσίως ότι τα μετάνιωσε βαθύτατα. 

Έκτοτε πλήθος fans αλλά και σύσσωμο όλο το cast των "Guardians" (Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dave Bautista) εξέφρασε δημόσια τη θέλησή του να επιστρέψει ο σκηνοθέτης, με τον Bautista ιδιαίτερα να είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της επιστροφής του Gunn, φτάνοντας στο σημείο να πει πως δεν θα συνεχίσει εάν δεν επαναπροσληφθεί. 

Η Marvel αναγκάστηκε να βάλει στον πάγο το project, ενώ πρόσφατα ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιηθεί η βάση του σεναρίου που έγραψε ο Gunn για το τρίτο μέρος, όταν το στούντιο επικεντρωθεί και πάλι σε αυτό. 

Τώρα σε μια αναπάντεχη ανατροπή των γεγονότων, η Disney ανακοίνωσε την επαναπρόσληψη του James Gunn και την επσιτροφή του στη σκηνοθετική καρέκλα του Guardians of the Galaxy Vol. 3. 

Στην ανακοίνωση της είδησης που σίγουρα θα φέρει πολλά χαμόγελα στους θιασώτες της Marvel, ο Gunn έκανε το πρώτο του tweet μετά την απόλυσή του, σχολιάζοντας με ευγνωμοσύνη την απόφαση αυτή. 

Ωστόσο, τι γίνεται με το Suicide Squad 2; Ο σκηνοθέτης ανέλαβε το project λίγο καιρό μετά την απόλυσή του αλλάζοντας "στρατόπεδο" από τη Marvel στη DC. Σύμφωνα με πληροφορίες του THR, το πλάνο αναφέρει πως ο Gunn θα ολοκληρώσει πρώτα το "The Suicide Squad" που έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2021 και έπειτα θα αφιερωθεί στο Guardians of the Galaxy Vol. 3