Hagazussa | Στο νέο trailer αποκαλύπτεται το γερμανικό «αδερφάκι» του ‘The Witch’

Και μία πανίσχυρη μάγισσα εξαπολύει τον θυμό της προς όσους την έβλαψαν
14 Μαρτίου 2019 18:51
Hagazussa | Στο νέο trailer αποκαλύπτεται το γερμανικό «αδερφάκι» του ‘The Witch’

Η Doppelgänger Releasing και η Bloody Disgusting έθεσαν σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο γερμανικό gothic φιλμ τρόμου Hagazussa, με το οποίο ο Lukas Feigelfeld πήρε το βάπτισμα του πυρός ως σκηνοθέτης.

Το συγκεκριμένο κινηματογραφικό project έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Fantastic Fest του 2017 όπου και απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία Next Wave Features.

Η όλη πλοκή διαδραματίζεται στις Αυστριακές Άλπεις κατά την διάρκεια του 15ου αιώνα όταν οι άνθρωποι ακόμη ζούσαν υπό τον φόβο της ύπαρξης μαγισσών και αρχαίων σκοτεινών μυστικιστικών πρακτικών.  Το εν λόγω έργο το οποίο φέρει έντονα και στοιχεία του The Witch, έχει μία «εντυπωσιακή ατμόσφαιρα συνδυασμένη με τον αγνό τρόμο από την αρχή μέχρι το τέλος».

Εδώ λοιπόν, βλέπει κανείς μία ορφανή εν ονόματι ‘Albrun’ (Celina Peter), η οποία θα μεγαλώσει μέσα στην μοναξιά γενόμενη ο αποδιοπομπαίος τράγος της τοπικής κοινότητας όπου η πίστη σε μεταφυσικούς θρύλους και οι μισογυνικές αντιλήψεις κυριαρχούν. Η ηρωίδα αφότου ενηλικιωθεί (στην παρούσα φάση η Alexsandra Cwen έρχεται να την ενσαρκώσει) υποφέρει από την περιφρόνηση που δέχεται από τους γηγενείς κάτι που αργά ή γρήγορα θα την οδηγήσει στο να απελευθερώσει το σκοτάδι που κρύβει μέσα της. Όντας αυτοδίδακτη μάγισσα η ‘Albrun’ θα κάνει χρήση των χαρισμάτων με τα οποία γεννήθηκε προκαλώντας μία μάστιγα που φέρνει στην επιφάνεια την περιβάλλουσα ανθρώπινη σκληρότητα καταδεικνύοντας το μέγεθος της ασχήμια της.

Το Hagazussa αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 19 Απριλίου του 2019, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε Blu-ray, DVD, και σε υπηρεσία VOD στις 23 Απριλίου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: