Triple Frontier: Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά έσωσε η παραγωγή στη διάρκεια των γυρισμάτων

Της νέας ταινίας δράσης του Netflix
14 Μαρτίου 2019 18:26
Triple Frontier: Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά έσωσε η παραγωγή στη διάρκεια των γυρισμάτων

Πολλές φορές έρχονται στην επιφάνεια μικρές ιστορίες από τα κινηματογραφικά πλατό όπου φέρνουν χαμόγελα, είτε γιατί είναι αστείες είτε αποτελούν καλές πράξεις. Στην δεύτερη κατηγορία συγκαταλέγεται αυτό που αποκαλύφθηκε από το People για τα γυρίσματα του Triple Frontier, της νέας ταινίας δράσης παραγωγής του Netflix με ένα καστ γεμάτο μεγάλα ονόματα όπως οι Ben Affleck, Oscar Isaac, Pedro Pascal και Boyd Holbrook

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που έλαβαν χώρα στην Bogota της Κολομβίας, ο σκηνοθέτης της ταινίας J.C. Chandor, μαζί με τα άτομα της παραγωγής  συνάντησαν δεκάδες αδέσποτα σκυλιά, τα οποία αποφάσισαν να περιθάλψουν. Έστησαν ένα καταφύγιο για ζώα στο πλατό (!) ώστε να μπορούν να μένουν όσο ήταν η παραγωγή στο σημείο, ενώ έφεραν φυσικά και κτηνίατρους για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να λάβουν την καλύτερη φροντίδα. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Chandor μερικά από τα περίπου 50 σκυλιά που διασώθηκαν φαίνονται και σε μια σκηνή κυνηγητού στο "Τριπλό Σύνορο", ενώ τελικά υιοθέτησε και ένα κουτάβι που το ονόμασε Maximo, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Δεν ήταν άλλωστε και ο μόνος άνθρωπος της παραγωγής που έφυγε με ένα σκυλί από την Κολομβία, καθώς έγιναν και άλλες υιοθεσίες. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Triple Frontier είναι ήδη διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix.