Star Wars: Το Episode IX θα είναι το οριστικό τέλος του Skywalker Saga

Επιβεβαιώνει και ο Oscar Isaac σε νέες δηλώσεις του
14 Μαρτίου 2019 10:55
Star Wars: Το Episode IX θα είναι το οριστικό τέλος του Skywalker Saga

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την κυκλοφορία του Episode 9 του Star Wars, από την οποία απέχουμε περίπου 9 μήνες και ακόμη δεν υπάρχει κάποιο trailer. Ο Oscar Isaac σε μια πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως το Episode IX θα αποτελέσει το κλείσιμο της ιστορίας των Skywalkers και δεν θα αποτελεί μόνο το κλείσιμο της sequel τριλογίας. 

Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε στο Today Show:

Είναι το τέλος ολόκληρου του Skywalker Saga. Εννέα ιστορίες. Αυτή είναι η κορύφωση όλης της ιστορίας. Αυτό που έκανε ο J.J. και η ομάδα της Lucasfilm θα εκπληρώσει κάθε προσδοκία. Ήταν και πολύ ιδιαίτερα για εμάς επειδή μάθαμε περισσότερα πράγματα για αυτούς τους χαρακτήρες. 

Μάλιστα, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Poe Dameron αναφέρθηκε και στην αδικοχαμένη Carrie Fisher λέγοντας:

Τη σκεφτόμασταν τόσο πολύ. Το πνεύμα της υπάρχει μέσα στην ταινία. Η κόρη της, Billie Lourd επέστρεψε για να παίξει τον δικό της ρόλο. Το πνεύμα της ήταν μαζί μας και μας λείπει. 

Όπως ανακοινώθηκε από το Star Wars.com θα υπάρξει ειδικό panel στο Star Wars Celebration 2019 στις 12 Απριλίου αφιερωμένο για το Episode IX, όπου εκεί θα δούμε και το πρώτο trailer της ταινίας σε σκηνοθεσία του J.J. Abrams.  

To Star Wars: Episode IX θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.