Native Son trailer | Ο Ashton Sanders πρωταγωνιστεί σε ένα μοντέρνο κοινωνικό δράμα

Ερμηνεύοντας έναν ακόμη ρόλο-πρόκληση μετά το ‘Moonlight’
09 Μαρτίου 2019 18:26
Native Son trailer | Ο Ashton Sanders πρωταγωνιστεί σε ένα μοντέρνο κοινωνικό δράμα

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το κοινωνικό δράμα Native Son την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο ανερχόμενος Rashid Johnson ενώ το σενάριο υπογράφει η βραβευμένη με Pulitzer, Suzan-Lori Parks, με τον Ashton Sanders (The Equalizer 2, Moonlight, The Retrieval) να ηγείται του cast εδώ.

Το εν λόγω project της A24 συνιστά κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου bestseller μυθιστορήματος του Richard Wright, το οποίο επικεντρώνεται στον ‘Bigger Thomas’, έναν νεαρό Αφροαμερικανό στα νότια προάστια του Σικάγο ο οποίος προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην. Βρίσκει λοιπόν, δουλειά ως σοφέρ στην εύπορη οικογένεια ενός επιχειρηματία εν ονόματι ‘Will Dalton’ (Bill Camp), όμως θα έρθουν τα πάνω κάτω στην ζωή του έπειτα και από την γνωριμία του με την ‘Mary’ (Margaret Qualley), την κόρη του εργοδότη του. Μέσα από αρκετά δύσκολα σκηνικά θα κληθεί να δοκιμάσει τα όρια του εαυτού του και να μάθει από τα λάθη του.

To επιτελείο των ηθοποιών συναπαρτίζουν επίσης οι: Nick Robinson, KiKi Layne, Elizabeth Marvel, David Alan Grier και η Sanaa Lathan.

Το Native Son αφού δέχθηκε πολύ θετικά σχόλια στο φετινό Sundance Film Festival, πλέον έχει δρομολογηθεί να προβληθεί  και στην μικρή οθόνη από την HBO Films στις 6 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: