Suicide Squad 2 | O Idris Elba ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Will Smith στο επόμενο φιλμ

Και να υποδυθεί πια εκείνος τον θρυλικό εκτελεστή ‘Deadshot’
07 Μαρτίου 2019 16:21
Suicide Squad 2 | O Idris Elba ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Will Smith στο επόμενο φιλμ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Idris Elba (Turn Up Charlie, Luther) είναι σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα διαδεχθεί τον Will Smith στο 2ο sequel του Suicide Squad το οποίο θα σκηνοθετήσει ο James Gunn (Guardians of the Galaxy).

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Will Smith δεν θα συμμετέχει στην νέα αυτήν action περιπέτεια της Warner Bros. και άρα τον ρόλο του ‘Deadshot’ θα πρέπει να τον αναλάβει κάποιος άλλος πλαισιώνοντας υποκριτικά και την Margot Robbie που ξεχώρισε ως ‘Harley Quinn’ στην αρχική ταινία του David Ayer το 2016.

Μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία ότι βάσει ανεπίσημων πηγών ο Elba συναντήθηκε με τον Gunn και τους υπεύθυνους του στούντιο την περασμένη Παρασκευή για να συζητήσουν πάνω στο όλο ζήτημα.

O Gunn σκέφτεται να εντάξει στην πλοκή του έργου φιγούρες της DC που δεν είχαν εμφανιστεί στο 1ο  κεφάλαιο της ιστορίας, αν και ορισμένες ήδη γνώριμες μορφές ακούγεται ότι θα επιστρέψουν, όπως αυτήν του ‘Rick Flagg’ τον οποίο ερμήνευσε ο Joel Kinnaman.

To Suicide Squad 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου του 2021.