Luke Perry: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills"

Σε ηλικία 52 ετών
04 Μαρτίου 2019 21:07
Luke Perry: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills"

Ο ηθοποιός Luke Perry έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα, όπως διαβάζουμε στο Variety, ύστερα από ένα βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη την περασμένη Τετάρτη. Πρόκειται για τον ηθοποιό που στην χώρα μας έγινε γνωστός ως Ντίλαν από τη σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" (Beverly Hills, 90210), εκτοξεύοντας τη φήμη του μέσα στα '90s και μεταμορφώνοντάς τον σε ένα είδωλο της εποχής. 

Την ημέρα που υπέστη το εγκεφαλικό και εισήχθη στο νοσοκομείο, σε ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας, το κανάλι FOX ανακοίνωνε την αναβίωση της σειράς με τίτλο "90210". Σε αυτήν θα επσιτρέψουν οι Jason Pristley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και η Tori Spelling από το αρχικό καστ. Ο Perry δεν συμμετείχε στο project καθώς και η Shannen Doherty, η οποία δίνει εδώ και καιρό τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Ο πιο πρόσφατος ρόλος του ήταν στη δημοφιλή σειρά Riverdale, όπου υποδύεται τον Fred Andrews. Πιθανότατα η τελευταία φορά που θα τον δούμε επί της οθόνης θα είναι στο Once Upon A Time in Hollywood του Quentin Tarantino, εκεί όπου ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σκηνές του, υποδυόμενος τον Wayne Maunder. 

OdEKOwvldZ4