Aquarela trailer | Αφεθείτε σ’ ένα καθηλωτικό και συνάμα τρομακτικό ταξίδι στο στοιχείο του νερού

Με το ντοκιμαντέρ του Victor Kossakovsky να σας ξεναγεί στον συναρπαστικό του κόσμο
04 Μαρτίου 2019 14:58
Aquarela trailer | Αφεθείτε σ’ ένα καθηλωτικό και συνάμα τρομακτικό ταξίδι στο στοιχείο του νερού

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ Aquarela που φέρει την υπογραφή του Ρώσσου δημιουργού Victor Kossakovsky το οποίο γύρισε σε 96fps, εστιάζοντας στην αναζωογονητική και ταυτόχρονα καταστροφική δύναμη του πιο αναγκαίου στοιχείου πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, το νερό.

Το εν λόγω project που πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το περσινό Φεστιβάλ της Βενετίας και το Sundance Film Festival του 2019, θα προβληθεί ευρύτερα σε διάφορα σινεμά φέτος το καλοκαίρι σε ταχύτητα 48fps, την διπλάσια δηλαδή σε σχέση με αυτό που επιχείρησε ο Peter Jackson με το The Hobbit, και την υψηλότερη μέχρι πρότινος σε ανάλογες δουλειές του χώρου.

Το μεγαλεπήβολο αυτό εγχείρημα «μεταφέρει το κοινό σε ένα βαθύ κινηματογραφικό ταξίδι μέσα από μία ομορφιά που μεταμορφώνει, και την ακατέργαστη δύναμη του νερού. Το φιλμ είναι ένα ζωτικό κάλεσμα αφύπνισης όπου ο άνθρωπος δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την τεράστια δύναμη και την ιδιότροπη θέληση του πιο πολύτιμου στοιχείου της Γης. Από τα επικίνδυνα παγωμένα νερά της ρωσικής λίμνης Baikal μέχρι το Μαϊάμι στην δίνη του τυφώνα Irma, στους πανίσχυρους καταρράκτες Angel Falls της Βενεζουέλας, το νερό είναι ο κύριος ήρωας της ταινίας, με τον σκηνοθέτη Victor Kossakovsky να σκιαγραφεί τις πολλαπλές προσωπικότητές του με εκπληκτική κινηματογραφική διαύγεια».

Το Aquarela αναμένεται να διανεμηθεί από την Sony Pictures Classics στην Νέα Υόρκη και το Los Angeles στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: