Ο Colin Farrell υπέγραψε για την συμμετοχή του στο sci-fi δράμα ‘After Yang’

Μία νέα περιπέτεια με ρομπότ είναι στα σκαριά από την A24
04 Μαρτίου 2019 14:26
Ο Colin Farrell υπέγραψε για την συμμετοχή του στο sci-fi δράμα ‘After Yang’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι o Colin Farrell (Widows, The Beguiled) θα πρωταγωνιστήσει στο επιστημονικής φαντασίας δράμα After Yang της A24, για το οποίο στην σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Kogonada (Columbus).

Το εν λόγω φιλμ που θα αντλήσει έμπνευση από το διήγημα Saying Goodbye to Yang του Alexander Weinstein που δημοσιεύτηκε το 2016 στην λογοτεχνική συλλογή του, Children of the New World.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία οικογένεια που παίρνουν ένα ρομπότ-babysitter για την μικρή τους κόρη την οποία έχουν υιοθετήσει από την Κίνα. Το ρομπότ είναι προγραμματισμένο να μεταδώσει στο μικρό κορίτσι πολύτιμες γνώσεις από τον πολιτισμό της χώρας καταγωγής της. Βέβαια όταν το παραπάνω προηγμένο κατασκεύασμα αρχίσει να υπολειτουργεί, οι γονείς του παιδιού έρχονται αντιμέτωποι με την συνειδητοποίηση ότι ο χρόνος τους με την ‘Yang’ σιγά σιγά εκπνέει.

Πίσω από την παραγωγή του After Yang βρίσκεται επίσης η Theresa Park μέσω της εταιρείας παραγωγής της, PerCapita Productions, μαζί και με την Cinereach.