Guardians of the Galaxy 3: Ο Kevin Feige επιβεβαιώνει ότι θα χρησιμοποιηθεί το σενάριο του James Gunn

Ενημέρωση για το project από τον επικεφαλής του MCU
04 Μαρτίου 2019 12:26
Guardians of the Galaxy 3: Ο Kevin Feige επιβεβαιώνει ότι θα χρησιμοποιηθεί το σενάριο του James Gunn

Σας είχαμε ενημερώσει για τις δηλώσεις του Chris Pratt, που έλεγαν ότι το Guardians of the Galaxy 3 αναπτύσσεται με βάση το σενάριο του απολυθέντα σκηνοθέτη James Gunn (ο οποίος αργότερα πήγε στην αντίπερα όχθη). Τώρα έρχεται ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige όπου δια στόματός του μαθαίνουμε που βρίσκεται το project.

Το Collider μίλησε μαζί του και παρόλο που δεν μπόρεσε να πει πολλά -μιας και η ταινία έχει λάβει καθυστέρηση μέχρι νεοτέρας- ανέφερε ότι θα χρησιμοποιηθεί το σενάριο που έγραψε ο James Gunn

Ο "mastermind" του MCU είπε χαρακτηριστικά: 

Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν το πήγαμε πίσω, το πήγαμε όντως πίσω. Εννοώντας την ημερομηνία κυκλοφορίας επειδή δεν θα βγει στο άμεσο μέλλον -αν και δεν ανακοινώσαμε ποτέ πράγματι την ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα εξαρχής εξάλλου. Πέρα από το γεγονός ότι θα χρησιμοποιηθεί το draft του James Gunn, είμαστε αφοσιωμένοι σε άλλα projects. 

Με το project να έχει μπει στον πάγο προς το παρόν, θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει στο καλεντάρι των κυκλοφοριών της Marvel. Το ερώτημα είναι το πότε ακριβώς διότι για παράδειγμα ο Chris Pratt είναι απασχολημένος προς το παρόν με τα γυρίσματα του Jurassic World 3.

Όλα δείχνουν πως το Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα εμφανιστεί ξανά αρκετά αργότερα, καθώς η Marvel έχει θέσει σε προτεραιότητα άλλα projects.