Το IT: Chapter 2 θα έχει την πιο αιματηρή σκηνή από κάθε άλλη ταινία τρόμου

Τι αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια Jessica Chastain
28 Φεβρουαρίου 2019 20:52
Το IT: Chapter 2 θα έχει την πιο αιματηρή σκηνή από κάθε άλλη ταινία τρόμου

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες -και δη horror- του 2019 είναι το sequel του υπέρεπιτυχημένου IT, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο ενήλικο cast με ονόματα όπως ο Bill Hader, ο James McAvoy και η Jessica Chastain. Η τελευταία ενσαρκώνει την ενήλικη βερσιόν της Beverly και βρέθηκε στην βραδινή εκπομπή του Jimmy Fallon όπου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της έκανε tease για μια πολύ πολύ αιματηρή σκηνή στο IT Chapter 2. Μάλιστα, τόνισε πως πρόκειται για την πιο αιματηρή σκηνή που υπήρξε ποτέ σε horror ταινία: 

Θα σας πω κάτι και νομίζω πως θα μπω σε μπελάδες αλλά θα το κάνω. Μπορεί να είναι spoiler αλλά στην ταινία υπάρχει μια σκηνή που άκουσα κάποιος να λέει στο πλατό ότι είχε το περισσότερο αίμα που υπήρξε ποτέ σε σκηνή ταινίας τρόμου. 

Θυμάστε την σκηνή του The Shining στο διάδρομο με το ασανσέρ; Πιθανότατα να τη ξεπεράσει και το πώς είναι ακόμη άγνωστο αλλά μάλλον θα είναι μια σκηνή που θα έχει σκοπό να χαραχτεί στη μνήμη των θεατών. 

Ο James McAvoy από την άλλη είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο Pennywise του Bill Skarsgard τον τρομοκρατούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

To IT: Chapter 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.