Us | Στο νέο trailer οι Lupita Nyong’o & Winston Duke πασχίζουν να σώσουν την οικογένειά τους

Και οι εχθροί τους μοιάζουν όπως η πιο νοσηρή εκδοχή του ειδώλου τους σε καθρέφτη
26 Φεβρουαρίου 2019 19:32
Us | Στο νέο trailer οι Lupita Nyong’o & Winston Duke πασχίζουν να σώσουν την οικογένειά τους

Η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο διεθνές trailer για το θρίλερ Us του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και σεναριογράφου Jordan Peele (Get Out) ο οποίος πλέον ενορχηστρώνει την δράση μίας ακόμη ανατριχιαστικής μυθοπλασίας ψυχολογικού τρόμου.

Οι σταρ του Black Panther, o Winston Duke (Avenger: Infinity War, Person of Interest, Modern Family) και η Lupita Nyong’o (12 Years a Slave), καθώς επίσης η Elisabeth Moss από το μεταποκαλυπτικό σόου The Handmaid's Tale εν προκειμένω ηγούνται του cast. Παίζουν επίσης οι: Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman), Anna Diop (24: Legacy), Shahadi Wright Joseph (Hairspray Live!), Evan Alex (Mani), Madison Curry, Cali Sheldon, Noelle Sheldon (Friends), Duke Nicholson και ο Tim Heidecker.

Το μοντέρνο concept αφορά δύο ζευγάρια, το ένα λευκών, δηλαδή της οικογένειας ‘Tyler’ (Elisabeth Moss & Tim Heidecker), και το άλλο έγχρωμων, της ‘Adelaide’ και του ‘Gabe’ Wilson (Lupita Nyong’o & Winston Duke). Η ‘Adelaide’ και ο ‘Gabe’ κάνουν διακοπές μαζί με τα παιδιά τους στην κατοικία όπου έζησε εκείνη όταν ήταν μικρή, στην ακτή της Βόρειας Καλιφόρνιας. Μια μέρα στην παραλία θα γίνουν οι συστάσεις με τους γείτονές τους, τους ‘Tylers’.

Η ‘Adelaide’ η οποία τυραννιέται από το ταραχώδες της παρελθόν, αρχίζει να καλλιεργεί ολοένα και πιο παρανοϊκές σκέψεις ότι κάτι απροσδιόριστα μακάβριο θα συμβεί στους δικούς της. Μόλις πέσει η νύχτα, οι ‘Wilsons’ θα αντικρίσουν στο κάτω μέρος από το δρομάκι του σπιτιού τους τέσσερις περίεργα ζοφερές μορφές που τους μοιάζουν όμως εκπληκτικά και θα τους επιτεθούν.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται η Monkeypaw Productions του Peele.

Η αυλαία για το Us ανοίγει αρχικά στις 8 Μαρτίου στο SXSW Film Festival, ενώ θα προβληθεί ευρύτερα στις Η.Π.Α. στις 22 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: