Never Grow Old trailer | Οι John Cusack & Emile Hirsch πρωταγωνιστούν σε ένα φονικό western

Με την υπογραφή του Ivan Kavanagh
25 Φεβρουαρίου 2019 20:51
Never Grow Old trailer | Οι John Cusack & Emile Hirsch πρωταγωνιστούν σε ένα φονικό western

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την ιδιότυπη σκοτεινή western μυθοπλασία εποχής Never Grow Old την σκηνοθεσία της οποίας επιμελήθηκε ο Ivan Kavanagh (Tin Can Man, The Solution).

Το όλο project τοποθετείται χρονικά εν έτει 1849 σε μία μικρή πόλη της Αμερικής όπου ο ‘Patrick Tate’, ένας Ιρλανδός (Emile Hirsch) με γραφείο τελετών αρχίζει να βλέπει τα κέρδη του να πολλαπλασιάζονται έπειτα από την άφιξη μίας βίαιης συμμορίας παρανόμων με επικεφαλής τον εγκληματία ‘Dutch Albert’ (John Cusack). Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται σταδιακά και έτσι ο ήρωας αναλαμβάνει σχεδόν καθημερινά την προετοιμασία κηδειών. Όμως σύντομα στο στόχαστρο μπαίνει και η οικογένεια του. Πλέον ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με ένα φρικτό δίλημμα: να συνεχίσει να εργάζεται συγκεντρώνοντας χρήματα βαμμένα με το αίμα των θυμάτων που σκοτώνει η σπείρα ή να αναλάβει δράση για την σωτηρία εκείνου και των οικείων του περνώντας στην αντεπίθεση;

Παίζουν επίσης οι: Emile Hirsch, Déborah François, Antonia Campbell-Hughes, Danny Webb, Anne Coesens, Blake Berris, Paul Reid, και η Léa Seydoux.

Το Never Grow Old αναμένεται να διανεμηθεί από τις Saban Films και Lionsgate στις Η.Π.Α. ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε υπηρεσία VOD στις 15 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: