The Highwaymen | Το νέο trailer φανερώνει μία άλλη όψη της ιστορίας για το ζεύγος ‘Bonnie & Clyde’

Και ο θρύλος των δύο επικηρυγμένων εραστών αναβιώνει
21 Φεβρουαρίου 2019 20:40
The Highwaymen | Το νέο trailer φανερώνει μία άλλη όψη της ιστορίας για το ζεύγος ‘Bonnie & Clyde’

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το αστυνομικό δράμα εποχής The Highwaymen του Netflix που μας δείχνει και μία άλλη μεριά του χρονικού της σχέσης και της δράσης του ζευγαριού παρανόμων Bonnie και Clyde.

Πέρα από τον θυελλώδη τους δεσμό, μοιράστηκαν μαζί και την συνενοχή τους σε σοβαρά εγκλήματα την περίοδο της τεράστιας ύφεσης του 1929 στις Η.Π.Α., διαπράττοντας από ληστείες μέχρι και δολοφονίες όταν οι αρχές έφταναν επικίνδυνα κοντά στα ίχνη τους.

Εδώ λοιπόν, η υπόθεση του φιλμ εστιάζει σε δύο πρώην επιθεωρητές του Texas τους οποίους υποδύονται ο Kevin Costner (Molly's Game, Hatfields & McCoys) και ο Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, True Detective). Οι αστυνομικοί αυτοί ενώ έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση καλούνται εκτάκτως πίσω για να αναλάβουν ως αποστολή την σύλληψη των παραπάνω διαβόητων κακοποιών, εμπιστευόμενοι τις δυνάμεις και το ένστικτό τους μέχρι να φέρουν εις πέρας το έργο που τους έχει ανατεθεί.

Εν προκειμένω, στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο John Lee Hancock (The Blind Side, The Founder) ενώ το σενάριο υπογράφει ο John Fusco.

Το The Highwaymen αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 29 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: