Fighting With My Family trailer | H σταρ του ‘The Little Drummer Girl’ μυείται στον κόσμο του WWE

Και δείχνει πιο μάχιμη από ποτέ
19 Φεβρουαρίου 2019 19:57
Fighting With My Family trailer | H σταρ του ‘The Little Drummer Girl’ μυείται στον κόσμο του WWE

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη κωμωδία Fighting With My Family του Stephen Merchant (The Office, Extras), όπου σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε την Florence Pugh (Lady Macbeth).

Το εν λόγω έργο που πραγματοποίησε ήδη ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Φεστιβάλ Sundance, βασίζεται στην αληθινή ιστορία της επαγγελματίας αθλήτριας πάλης εν ονόματι Saraya-Jade Bevis ή αλλιώς γνωστή και ως ‘Paige’.

Στο πρόσωπο της διάσημης ηθοποιού του The Little Drummer Girl, ζωντανεύει η εν λόγω φιγούρα και ουσιαστικά μαθαίνουμε με πολύ παραστατικό τρόπο γεγονότα σχετικά με την ζωή της. Προερχόμενη από μία αρκετά ασυνήθιστη οικογένεια που είχε γνώση του παραπάνω χώρου, εκείνη και ο αδερφός της, Zak, ενθουσιάζονται όταν τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στο συγκεκριμένο σπορ.

Όταν ωστόσο μονάχα η Paige καταφέρνει να στρέψει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας ανταγωνιζόμενη αντιπάλους με φήμη, καταλαβαίνει ότι αρχίζει να απομακρύνεται από τους οικείους της και να μπαίνει σε μία νέα τάξη πραγμάτων αρκετά πιο δύσκολη. Η ηρωίδα ξεκινά ένα ταξίδι καθοριστικών εμπειριών που θα την αλλάξουν, θα την κάνουν να αγωνιστεί με μεγαλύτερο πάθος για τους δικούς της, και να αποδείξει τελικά ότι αυτό που την κάνει διαφορετική είναι και το στοιχείο που της δίνει ώθηση να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Lena Headey Nick Frost, Jack Lowden, Vince Vaughn, και ο Dwayne Johnson.

Η ευρύτερη διανομή του Fighting With My Family όσον αφορά τις Η.Π.Α. έχει δρομολογηθεί από την MGM για τις 22 Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: