The Dirt trailer: Η βιογραφική ταινία των Mötley Crüe θα σας καρδιοχτυπήσει!

Η ζωή της rock μπάντας που σημάδεψε τα '80s
19 Φεβρουαρίου 2019 18:46
The Dirt trailer: Η βιογραφική ταινία των Mötley Crüe θα σας καρδιοχτυπήσει!

Σχεδόν όλες οι rock μπάντες είχαν κάτι το άτακτο στην συμπεριφορά τους. Το πρόσταζε άλλοτε και η ίδια η σκηνή, τα ιδεώδη που αντιπροσώπευαν. Λίγες μπάντες ήταν τόσο φασαριώζικες στην καριέρα τους όσοι οι Mötley Crüe που στην δεκαετία του '80 μεσουράνησαν και σημάδεψαν με τον δικό τους τρόπο την rock.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την βιογραφική ταινία του συγκροτήματος, με τίτλο The Dirt. Το φιλμ βασίζεται στο βιβλίο που έγραψαν τα μέλη μαζί με τον Neil Strauss, ονόματι The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band, το οποίο κυκλοφόρησε το 2001.

Στο cast συναντάμε τον Iwan Rheon (Game of Thrones) στο ρόλο του κιθαρίστα Mick Mars, τον Daniel Webber (11.22.63) ως τον τραγουδιστή Vince Neil, τον Douglas Booth στο ρόλο του μπασίστα Nikki Sixx και τέλος, τον ράπερ Machine Gun Kelly ως τον ντράμερ Tommy Lee. Επίσης, ο David Costabile γνωστός για τους ρόλους του στα Breaking Bad και Better Call Saul θα υποδυθεί τον ρόλο του μάνατζερ τους, Doc McGhee. 

O σκηνοθέτης του βιογραφικού φιλμ, Jeff Tremaine, υπόσχεται πως δεν είναι μια τυπική μουσική βιογραφία αλλά μια ριψοκίνδυνη, χαοτική και όσο πιο αυθεντική στην τρελή ζωή των Motley Crue γίνεται. 

Το The Dirt θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου 2019 στο Netflix