Long Shot trailer | Οι Charlize Theron & Seth Rogen μπλέκουν σε μία σπαρταριστή περιπέτεια

Και το ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ τους ξαναφουντώνει
17 Φεβρουαρίου 2019 21:21
Long Shot trailer | Οι Charlize Theron & Seth Rogen μπλέκουν σε μία σπαρταριστή περιπέτεια

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη ρομαντική κωμωδία δράσης Long Shot, την σκηνοθεσία της οποίας ανέλαβε ο Jonathan Levine (Warm Bodies, 50/50), ενώ εδώ σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε την Charlize Theron και τον Seth Rogen.

Το εν λόγω υποκριτικό δίδυμο θα ενσαρκώσει ένα πολύ παράταιρο ζευγάρι. Η Theron υποδύεται εν προκειμένω, την ‘Charlotte Field’, μία εξαιρετική διπλωμάτη του Προέδρου, και ο Rogen μας συστήνεται ως ο ‘Fred Flarsky’, ένας δημοσιογράφος που αγωνίζεται σκληρά για τα προς το ζην.

Ο άνδρας ξανασυναντιέται με την παραπάνω γυναίκα που δούλευε παλιότερα ως babysitter και ήταν το πρώτο του φλερτ, με αφορμή την ειδησεογραφική κάλυψη των δραστηριοτήτων τις οποίες εκείνη συντονίζει και έτσι ξεκινά να αναζωπυρώνεται η ρομαντική φλόγα ανάμεσά τους. Εντούτοις, δεν αργούν να μπουν σε μπελάδες όπου το στοιχείο του κινδύνου αλλά και των ευτράπελων θα έχει την τιμητική του.

Η πρεμιέρα του Long Shot έχει οριστεί για το South by Southwest στις 9 Μαρτίου 2019, ενώ θα διανεμηθεί ευρύτερα στις Η.Π.Α. από την Liongate Movies στις 3 Μαΐου. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό teaser.