Greta trailer | Η Isabelle Huppert εξαπατά την Chloe Grace Moretz με ένα μελιστάλαχτο προσωπείο

Αλλά σύντομα σκοπεύει να της αποκαλύψει ποια είναι στ’ αλήθεια
15 Φεβρουαρίου 2019 19:44
Greta trailer | Η Isabelle Huppert εξαπατά την Chloe Grace Moretz με ένα μελιστάλαχτο προσωπείο

Η Focus Features έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ Greta την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Neil Jordan (The Crying Game), ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τις Chloe Grace Moretz και Isabelle Huppert.

Η όλη πλοκή εστιάζει στην ‘Frances’ (Moretz), μία φιλήσυχη κοπέλα που βρίσκει μία τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και προθυμοποιείται να την επιστρέψει στο άτομο όπου ανήκει. Φτάνοντας στο Brooklyn, εκεί θα χτυπήσει την πόρτα της ‘Greta’ (Huppert), μίας μεσήλικης δασκάλας πιάνου και κάτοχο του παραπάνω αντικειμένου.

Η ‘Frances’ σε πρώτη φάση πιστεύει ότι η νέα της φίλη έχει κάτι καλοσυνάτο που θυμίζει την ζεστασιά της μητρικής φιγούρας που ποτέ δεν είχε, όμως γρήγορα η πραγματικότητα θα της αποδείξει το αντίθετο. Η ‘Greta’ είναι δέσμια μίας φοβερής εμμονής που μπορεί κάλλιστα να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης για όποιον την γνωρίσει προσωπικά. Έχει βρει διάφορες μεθόδους να παρουσιάζεται συμπαθής στα υποψήφια θύματά της, και να τα κάνει να αισθανθούν οικεία μαζί της, ώστε να θέσει σε εφαρμογή μία νοσηρή και σαδιστική μορφή από το παιχνίδι του ποντικού και της γάτας.

Η αυλαία για το Greta έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. την 1η Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: