Οι σεναριογράφοι του ‘Deadpool’ αποχωρούν από το reboot των ‘Πειρατών της Καραϊβικής’

Και έτσι το μέλλον της ταινίας κρίνεται αβέβαιο
15 Φεβρουαρίου 2019 19:00
Οι σεναριογράφοι του ‘Deadpool’ αποχωρούν από το reboot των ‘Πειρατών της Καραϊβικής’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι σεναριογράφοι του Deadpool και του Zombieland, Rhett Reese και Paul Wernick αποσύρονται από το reboot του Pirates of the Caribbean που ετοιμάζει η Disney.

Σε μία προσπάθεια της η εταιρεία να δώσει νέα ώθηση στο συγκεκριμένο franchise της μεγάλης οθόνης, τον περασμένο Οκτώβριο επεδίωξε μία προσέγγιση μέσω συμφωνίας με το παραπάνω δίδυμο που πλέον σήμερα γνωστοποιήθηκε ότι δεν θα συμμετέχει στο εν λόγω εγχείρημα.

Όπως υποστήριξε και ο Sean Bailey, διευθυντής του προγράμματος κινηματογραφικών παραγωγών της Disney, τότε είχε διατυπωθεί ότι το προαναφερθέν καλλιτεχνικό ντουέτο «επρόκειτο να ξανακάνει το σύμπαν των ‘Πειρατών’ πιο punk rock» και να του δώσουν «ένα πιο καινοτόμο ύφος που θα αναζωογονούσε τον εκκεντρικό αέρα που απέπνεε η επωνυμία των ταινιών τις πρώτες μέρες».

Το ερώτημα που τίθεται βέβαια εν προκειμένω αφορά το μέλλον του πολυσυζητημένου reboot από εδώ και πέρα, το εάν δηλαδή θα παγώσουν οριστικά ή προσωρινά οι διαδικασίες αναζήτησης καινούργιων σεναριογράφων.