Long Shot teaser | Οι Charlize Theron και Seth Rogen ξεκινούν ένα μυστικό ειδύλλιο

Αλλά σχεδόν τους κάνουν τσακωτούς!
14 Φεβρουαρίου 2019 21:42
Long Shot teaser | Οι Charlize Theron και Seth Rogen ξεκινούν ένα μυστικό ειδύλλιο

Κυκλοφόρησε νέο teaser για την επερχόμενη action ρομαντική κωμωδία Long Shot την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Jonathan Levine (Warm Bodies, 50/50), ενώ εδώ πρωταγωνιστικούς ρόλους αναλαμβάνουν η Charlize Theron και ο Seth Rogen.

Οι εν λόγω διάσημοι ηθοποιοί θα υποδυθούν ένα πολύ αταίριαστο ζευγάρι. Η Theron μας συστήνεται εν προκειμένω, ως η ‘Charlotte Field’, μία κορυφαία διπλωματική εκπρόσωπος του Προέδρου, και ο Rogen με την σειρά του ενσαρκώνει τον ‘Fred Flarsky’, έναν σκληρά εργαζόμενο ρεπόρτερ. Ο ήρωας ξανανταμώνει με την παραπάνω γυναίκα που τυχαίνει να είναι παλιά του babysitter και ο πρώτος του έρωτας, με αφορμή την δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων για τα οποία εκείνη είναι υπεύθυνη και έτσι αρχίζει να αναθερμαίνεται το παλιό του αίσθημα προς το πρόσωπό της, κάτι που δείχνει να είναι αμοιβαίο. Βέβαια, τα μπλεξίματα δεν αργούν να φανούν στον ορίζοντα με τους δυο τους να ξεκινούν μία περιπέτεια γεμάτη σπαρταριστές και αλλόκοτες καταστάσεις.

Το Long Shot έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στο South by Southwest στις 9 Μαρτίου 2019, ενώ θα διανεμηθεί ευρύτερα στις Η.Π.Α. από την Liongate Movies στις 3 Μαΐου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: