Ma trailer | Η Octavia Spencer διοργανώνει ένα πάρτι σωστό εφιάλτη!

Με μία ομάδα παιδιών να παγιδεύεται στα σχέδιά της
14 Φεβρουαρίου 2019 21:26
Ma trailer | Η Octavia Spencer διοργανώνει ένα πάρτι σωστό εφιάλτη!

Η Blumhouse και η Universal Pictures έθεσαν σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το επερχόμενο θρίλερ Ma του Tate Taylor (The Help and Get On Up) όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την βραβευμένη με Όσκαρ, Octavia Spencer (The Help, The Shape of Water).

Το σενάριο υπογράφουν οι Taylor και Scotty Landes (Workaholics), με την διάσημη ηθοποιό εν προκειμένω να πρωταγωνιστεί ως μία μοναχική και αινιγματική γυναίκα εν ονόματι ‘Sue Ann’, που κρατάει γενικώς χαμηλό προφίλ σε μία μικρή πόλη του Ohio. Κάποια μέρα, μία νεοφερμένη έφηβη, η ‘Maggie’ (Diana Silvers) της ζητάει να αγοράσει ποτό για αυτήν και την παρέα της εν όψει ενός πάρτι που θέλουν να ετοιμάσουν. Η ‘Sue Ann’ συμφωνεί σε αυτή την πρόταση αρκεί να δώσει και η ίδια το παρόν εκεί δράττοντας έτσι την ευκαιρία να κάνει και εκείνη μερικούς νέους φίλους οπότε προτείνει να μαζευτούν σπίτι της.

Τους συγκεντρώνει όλους στο υπόγειο της κατοικίας της και τους ανακοινώνει ορισμένους κανόνες. Μπορούν να διασκεδάσουν και να πιούν όσο επιθυμούν με τον όρο να μείνει ένας μονάχα νηφάλιος. Να μην βρίζουν. Να μην ανέβουν ποτέ τις σκάλες και να την αποκαλούν ως “Ma”, δηλαδή «Μαμά». Εντούτοις οι φιλοξενία της αρχίζει να παίρνει την μορφή μίας νοσηρής φαντασίωσης, αφού αυτό που ξεκίνησε ως μία χαλαρή και κεφάτη συνάθροιση καταλήγει σε μία τρομακτική εμμονή.

Το cast περιλαμβάνει επίσης τους: Juliette Lewis (August: Osage County), Luke Evans (Beauty and the Beast), Missi Pyle (Gone Girl), McKaley Miller (Hart of Dixie), Corey Fogelmanis (Girl Meets World), Gianni Paolo (Power) και ο Dante Brown (Lethal Weapon).

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται ο Jason Blum (Get Out, Halloween, The Purge series).

Η πρεμιέρα του Ma έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: