Η ταινία ‘Breaking Bad’ του Vince Gilligan ίσως κάνει το ντεμπούτο της πρώτα στο Netflix

Και αργότερα στο δίκτυο AMC
13 Φεβρουαρίου 2019 23:02
Η ταινία ‘Breaking Bad’ του Vince Gilligan ίσως κάνει το ντεμπούτο της πρώτα στο Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Insider και του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το φιλμ που ετοιμάζει ο Vince Gilligan πάνω στον κόσμο της βραβευμένης με Emmy σειράς Breaking Bad πιθανόν να κάνει πρώτα ποδαρικό στο Netflix και ύστερα να προβληθεί στο AMC.

Ο δημιουργός της ανωτέρω τηλεοπτικής μυθοπλασίας πέρα και από το spinoff σόου Better Call Saul που επιμελήθηκε επιπρόσθετα, είναι αποφασισμένος να εμπλουτίσει και με άλλο κεφάλαιο το σύμπαν του ‘Walter White’ τον οποίο υποδύθηκε μοναδικά ο Bryan Cranston (Trumbo).

Αν και οι λεπτομέρειες πάνω στο όλο project δίνονται πολύ φειδωλά από τους συντελεστές ξέρουμε ότι το κινηματογραφικό εγχείρημα που είναι στα σκαριά θα είναι sequel.

Οι Mark Johnson και Melissa Bernstein, παραγωγοί και συνεργάτες του Gilligan από τις δύο προαναφερθείσες δουλειές του, θα συμμετέχουν και εδώ σε ανάλογα πόστα.

Συν τοις άλλοις, εν προκειμένω, θα επιστρέψουν τόσο ο Cranston όσο και ο συμπρωταγωνιστής του, Aaron Paul που ενσάρκωσε τον ‘Jesse Pinkman’. Όμως και άλλα μέλη του cast θα δώσουν το παρόν στις γνώριμες ερμηνείες τους, μεταξύ των οποίων είναι οι: Krysten Ritter, Charles Baker, Jonathan Banks, Matt Jones, Jesse Plemons, Tess Harper, και ο Robert Forster.

Με βάση και πηγές που έκαναν την εμφάνισή τους τέλη του 2018, η νέα ιστορία θα είναι παραγωγή της Sony και τιτλοφορείται προσωρινά ως ‘Greenbrier’ με την λήψη κάποιων σκηνών να έχει γίνει ήδη στην Albuquerque (όπου και το πρωτότυπο σόου χρησιμοποίησε τα μέρη εκείνα ως τοποθεσίες γυρισμάτων επί έξι χρόνια).

Η σχετική αναφορά του Albuquerque Journal, υπογράμμισε τότε ότι αν και δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, η πλοκή του έργου πραγματεύεται «την απόδραση ενός άνδρα που έχει απαχθεί και την προσπάθειά του να ξαναβρεί την ελευθερία του». Όσον αφορά το cast περίπου 300 κομπάρσοι τέθηκαν επί ποδός όπως δήλωσαν υπεύθυνοι του New Mexico Film Office, καθώς και 16 επαγγελματίες ηθοποιοί από το New Mexico.