Teen Spirit trailer | Η Elle Fanning καταφθάνει επί σκηνής με τον αέρα μίας pop σταρ

Και κατακτά τα πλήθη στην νέα ταινία του Max Minghella από το ‘The Handmaid’s Tale’
13 Φεβρουαρίου 2019 19:00
Teen Spirit trailer | Η Elle Fanning καταφθάνει επί σκηνής με τον αέρα μίας pop σταρ

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer το επερχόμενο μιούζικαλ-δράμα Teen Spirit με το οποίο ο Max Minghella επωμίζεται για πρώτη φορά καθήκοντα σκηνοθέτη και σεναριογράφου πέρα από τα βήματά του στην ηθοποιία δεδομένης και της συμμετοχής του στην δυστοπικά φουτουριστική σειρά The Handmaid’s Tale.

Εδώ, η Elle Fanning (Maleficent) θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το χάρισμά της στο τραγούδι, ξεκινώντας δειλά δειλά ως μία συνεσταλμένη έφηβη εν ονόματι ‘Violet’ που ζει μαζί με την μητέρα της (Agnieszka Grochowska) σε μία φάρμα στο Isle of Wight, και που πάντα λαχταρούσε να εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο όνομα της pop. Η γεμάτη όνειρα κοπέλα θα αποπειραθεί να κάνει το ντεμπούτο της σε εκείνο τον καλλιτεχνικό χώρο, περνώντας από διάφορες καταστάσεις που θα την βοηθήσουν να ωριμάσει και να κυνηγήσει με ακόμη πιο βαθιά προσήλωση αυτήν της την επιθυμία.

Με μάνατζέρ και οδηγό της μία πρώην επιτυχημένη μορφή της όπερας, τον ‘Vlad’ (Zlatko Buric), θα κινητοποιηθεί να μπει σε ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού αλά ‘American Idol’ τύπου και θα επιδείξει το ταλέντο της στο μέγιστο για δώσει φτερά στο όραμά της παρά τις όποιες δυσκολίες.

Στο συγκεκριμένο εγχείρημα κάνουν την εμφάνισή τους και αρκετοί δημοφιλείς ερμηνευτές όπως οι: Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry, Tegan & Sara, Annie Lennox, Orbital, Alice Deejay, The Undertones, Major Lazer, Grimes, Whigfield, και η Sigrid, ενώ το μουσικό θέμα του φιλμ θα το ακούσουμε από την Fanning.

Το Teen Spirit που πραγματοποίησε και ένα πέρασμα μέσα στα πλαίσια του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο, πλέον θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 5 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: