The Curse of La Llorona | Στο νέο trailer ένα σατανικό πλάσμα απελευθερώνεται

Και δεν θα σταματήσει μέχρι να απομυζήσει και την τελευταία πνοή ζωής από κάθε παιδί
12 Φεβρουαρίου 2019 22:44
The Curse of La Llorona | Στο νέο trailer ένα σατανικό πλάσμα απελευθερώνεται

H New Line Cinema έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο φιλμ μεταφυσικού τρόμου The Curse of La Llorona σε παραγωγή του James Wan (The Conjuring movies) που φέρει επιρροές από τον ομώνυμο ανατριχιαστικό μύθο της μεξικανικής παράδοσης.

Σύμφωνα με αυτόν, μία μητέρα προκειμένου να εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγό της έπνιξε τους δυο τους γιους και αφού συνειδητοποίησε τί έκανε από τύψεις αυτοκτόνησε. Το πνεύμα της ήταν καταδικασμένο να τριγυρνάει αιώνια δίχως να βρει ανάπαυση, με την ζοφερή αυτήν παρουσία να πλανάται σαν απειλή, σπέρνοντας τον φόβο και αφήνοντας το άγγιγμα του θανάτου και σε άλλες οικογένειες με ανήλικα μέλη.

Στην παρούσα κινηματογραφική αφήγηση πρωταγωνιστεί η Linda Cardellini (Green Book, Avengers: Age of Ultron) ως η ‘Anna Garcia’, μία κοινωνική λειτουργός η οποία εν έτει 1973 στο Los Angeles γίνεται ολοένα και πιο ανήσυχη μόλις καταπιάνεται με μία πολύ μυστηριώδη υπόθεση και αναπάντεχα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία μοχθηρή οντότητα από την αντιπέρα όχθη.

Η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι ένα διαβολικό πλάσμα επί χρόνια καταδιώκει τους οικείους της. Η ηρωίδα στρέφεται σε έναν πνευματιστή για να την βοηθήσει όταν, η “La Llorona”, ο σκοτεινός αυτός εχθρός δοκιμάσει να ενωθεί μαζί της μέχρις ότου καταφέρει να παρασύρει στον χαμό και τα δικά της παιδιά.

Την σκηνοθετική κλακέτα εδώ κρατάει ο Michael Chaves (Chase Champion) ενώ το σενάριο επεξεργάστηκαν οι Mikki Daughtry και Tobias Iaconis.  Το cast συγκροτούν επίσης οι: Patricia Velasquez (The Mummy), Sean Patrick Thomas (Barbershop: Back in Business), Raymond Cruz (Better Call Saul), Jaynee-Lynne Kinchen, Roman Christou, και η Marisol Ramirez.

To The Curse of La Llorona έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 18 Απριλίου 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: