Out of Blue trailer | Η Patricia Clarkson είναι στα ίχνη ενός στυγερού δολοφόνου

Μα όσο πιο κοντά είναι τόσο περισσότερο κινδυνεύει να αποκαλυφθεί μία σκληρή αλήθεια για την ίδια
12 Φεβρουαρίου 2019 22:33
Out of Blue trailer | Η Patricia Clarkson είναι στα ίχνη ενός στυγερού δολοφόνου

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο υπαρξιακό αστυνομικό θρίλερ Out of Blue την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε η Carol Morley (The Falling, Dreams of a Life), ενώ κεντρικό ρόλο ερμηνεύει εδώ η Patricia Clarkson (Sharp Objects, The Maze Runner).

Η διάσημη ηθοποιός ενσαρκώνει την ‘Mike Hoolihan’, μία ικανότατη επιθεωρητή που προσπαθεί να διαλευκάνει τον φόνο της ‘Jennifer Rockwell’ (Mamie Gummer), μίας καθηγήτρια αστροφυσικής και ειδικής στην μελέτη των μαύρων τρυπών, η οποία ένα εικοσιτετράωρο πριν τον θάνατό της είχε εκφωνήσει σε κάποια εκδήλωση μία ομιλία για τα μυστήρια του σύμπαντος.

Όταν η εν λόγω ντεντέκτιβ ανθρωποκτονιών τίθεται ως επικεφαλής της έρευνας, ξεκινάει τις ανακρίσεις από τον πρώην φίλο του θύματος και από μία περίεργη οικογένεια με αρκετά αλλόκοτη προϊστορία. Καθώς συνεχίζει με την υπόθεση, σιγά σιγά ξεθάβονται και προσωπικές σκοτεινές εμπειρίες της ηρωίδας. Ψάχνει να βρει απαντήσεις αλλά το δύσκολο έργο με το οποίο έχει επιφορτιστεί δείχνει να γίνεται ακόμη πιο σύνθετο. Τώρα πια η ‘Hoolihan’ συνειδητοποιεί ότι η ιστορία αυτή την φέρνει ολοένα και πιο κοντά  με τα όρια των δυνάμεών της.

To cast συγκροτούν επίσης οι: Jacki Weaver, James Caan, και Toby Jones.

Η πρεμιέρα για το Out of Blue έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 22 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer.