Chris Pratt: Το Guardians of The Galaxy 3 προχωράει με το σενάριο του James Gunn

Το project συνεχίζει προς το παρόν χωρίς σκηνοθέτη
08 Φεβρουαρίου 2019 11:52
Chris Pratt: Το Guardians of The Galaxy 3 προχωράει με το σενάριο του James Gunn

Η υπόθεση της απόλυσης του James Gunn από το Guardians of the Galaxy Vol. 3 είναι λίγο-πολύ γνωστή και πλέον όλα δείχνουν ότι η Marvel Studios και η Disney συνεχίζουν την ανάπτυξη του project ακόμη και χωρίς σκηνοθέτη. 

Ένας εκ των "Guardians", ο Chris Pratt παραχώρησε μια συνέντευξη πρόσφατα στο MTV News και μίλησε για την κατάσταση του Guardians of the Galaxy 3 και τι σχεδιάζει το στούντιο να κάνει:

Στο βίντεο, επιβεβαιώνει πως η Marvel προχωράει την ανάπτυξη του project με το σενάριο που υπέγραψε ο James Gunn, χωρίς ωστόσο να έχουν τον ίδιο στη σκηνοθετική καρέκλα. Μάλιστα, ο Pratt χαρακτηρίζει "θεότρελο και πάρα μα πάρα πολύ καλό" το σενάριο που άφησε παρακαταθήκη ο Gunn.  

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το πως νιώθει πως η τριλογία των Guardians θα ολοκληρωθεί χωρίς τον πολύ καλό φίλο του και "mastermind" πίσω από την επιτυχία του franchise:

Είμαι πιστός στον James και τον αγαπάω πάρα πολύ. Εμείς θα κάνουμε την ταινία και θα δώσουμε στους fans αυτό που τους αξίζει. Νομίζω πως είναι στη φύση των Guardians of the Galaxy να ανασυγκροτηθούν και πάλι και να τελειώσουν την δουλειά. Και αυτό θα κάνουμε. 

Επομένως, σίγουρα το Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα γίνει το ερώτημα είναι πότε, όπως έχει δηλώσει και παλιότερα ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige. Οι τελευταίες φήμες θέλουν το δεύτερο sequel να ξεκινάει τα γυρίσματά του στις αρχές του 2021.