I Am Mother | To Netflix απέκτησε τα δικαιώματα προβολής της ταινίας

Ο Grant Sputore κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με ένα δυστοπικό sci-fi θρίλερ
07 Φεβρουαρίου 2019 20:33
I Am Mother | To Netflix απέκτησε τα δικαιώματα προβολής της ταινίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix εξασφάλισε τα δικαιώματα διανομής του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας I Am Mother με το οποίο ο Grant Sputore επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός.

Έπειτα από ένα επιτυχημένο πέρασμα του φιλμ από το φετινό Sundance Film Festival, το εν λόγω project πήρε το πράσινο φως από την διάσημη streaming υπηρεσία για την ευρύτερη κυκλοφορία του στις Η.Π.Α.

Εν προκειμένω, το σενάριο επιμελήθηκε ο Michael Lloyd Green, βασισμένο σε μία ιδέα του ίδιου και του Sputore. Σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε την Hilary Swank (Trust, Million Dollar Baby), Rose Byrne (Angie Tribeca), και την ανερχόμενη ηθοποιό Clara Rugaard.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε μία έφηβη, την πρώτη από μία γενιά παιδιών που μεγαλώνουν από την ‘Μητέρα’, ένα ρομπότ το οποίο έχει σχεδιαστεί για τον πολλαπλασιασμό της ανθρωπότητας πάνω στην γη έπειτα από τον κίνδυνο εξαφάνισης που παρουσιάστηκε. Ωστόσο, η σχέση μεταξύ των δυο τους θα δοκιμαστεί από την άφιξη μίας τραυματισμένης ξένης η οποία θα θέσει υπό αμφισβήτηση όλα όσα έχει πληροφορηθεί η νεαρή ‘Κόρη’ για τον έξω κόσμο και για τις προθέσεις της ‘Μητέρας’ της.

Το υποτιθέμενο ρομπότ δημιουργήθηκε από την WETA Workshop η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για την δουλειά της στο Avatar και στην Τριλογία Lord of the Rings.

Πίσω από την παραγωγή του I Am Mother θα βρίσκονται ο Kelvin Munro της The Penguin Empire μαζί με τον Timothy White για λογαριασμό της Southern Light Films. Ως εξωτερικοί παραγωγοί θα λειτουργήσουν οι: Paris Kasidokostas Latsis, Terry Dougas, Jean-Luc De Fanti, Bryce Menzies, Philip Wade και ο John Wade.