The Sun Is Also a Star | Το trailer αποκαλύπτει έναν μοιραίο έρωτα

Με τους Yara Shahidi & Charles Melton να προσπαθούν να τον ζήσουν πέρα από κάθε εμπόδιο
07 Φεβρουαρίου 2019 20:21
The Sun Is Also a Star | Το trailer αποκαλύπτει έναν μοιραίο έρωτα

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το κοινωνικο-ρομαντικό δράμα The Sun Is Also a Star της Ry Russo-Young (Before I Fall), που σε σενάριο της Tracy Oliver (Girls Trip) εμπνέεται από το επιτυχημένο μυθιστόρημα Everything, Everything της συγγραφέως Nicola Yoon.

Εν προκειμένω κεντρικό ρόλο ερμηνεύει η πρωταγωνίστρια του Grown-ish, Yara Shahidi ως η Natasha, μία έφηβη Τζαμαϊκανικής καταγωγής που μένει στην Νέα Υόρκη με τους οικείους της. Η κοπέλα επιθυμεί να κάνει όλα όσα ονειρεύεται αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχε φανταστεί. Χαμένη σε σκέψεις και προβληματισμούς διασχίζει αφηρημένη τον δρόμο όπου παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά από διερχόμενο όχημα. Την τελευταία στιγμή την σώζει ένας νεαρός κορεατικών ριζών εν ονόματι ‘Daniel’ (Charles Melton), και αυτό το περιστατικό συνιστά την αρχή της γνωριμίας τους. Τα άτομα αυτά αρχίζουν μία ανάλαφρη συζήτηση η οποία καταλήγει να φέρει στην επιφάνεια ζεστά συναισθήματα και από τους δύο. Βέβαια αγνοούν στον λιγοστό χρόνο που έχουν μπροστά τους ότι ίσως να μην προλάβουν να αποδείξουν το τί νιώθουν ο ένας στον άλλον. Η ζωή της ηρωίδας όπως την γνώριζε πρόκειται να αλλάξει μιας που η άδεια παραμονής της οικογένειάς της λήγει και κινδυνεύει μέσα στο επόμενο 24ωρο να απελαθεί από τις Η.Π.Α. με τους δικούς της.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Alloy Entertainment, Warner Bros. Picturesκαι η Metro Goldwyn Mayer Pictures.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Jake Choi και Gbenga Akinnagbe.

Η πρεμιέρα του The Sun Is Also a Star έχει δρομολογηθεί για τις αμερικανικές αίθουσες στις 17 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: