World War Z 2: Ακούγεται ότι η Paramount σταμάτησε την παραγωγή της

Λόγω του υπέρογκου budget
07 Φεβρουαρίου 2019 14:28
World War Z 2: Ακούγεται ότι η Paramount σταμάτησε την παραγωγή της

Την προηογύμενη φορά που είχαμε νέα για το sequel του World War Z ήταν για την ημερομηνία που θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα και τώρα οι πληροφορίες που έρχονται από την παραγωγή λένε πως τελικά το project ναυάγησε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Playlist, η Paramount λέγεται ότι σταμάτησε την παραγωγή του World War Z 2 χθες το βράδυ. 

Οι λόγοι που επικαλέστηκαν ήταν κυρίως σχετικά με το υπέρογκο budget του φιλμ, με τον Brad Pitt να είναι δυσαρεστημένος με την απόφαση της εταιρίας παραγωγής. Το THR με δικές του πηγές επιβεβαιώνει την διακοπή του project ωστόσο είναι άγνωστο εάν είναι εντελώς... νεκρό ή θα επιστρέψει αργότερα στο πλατό. 

Συνήθως, όμως, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι οριστικά και πως κατά πάσα πιθανότητα το World War Z 2 δεν θα γίνει ποτέ.

Να θυμίσουμε πως το project ξεκίνησε εκ νέου με την εύρεση νέου σκηνοθέτη στο πρόσωπο του χαρισματικού David Fincher (Seven, Gone Girl), ωστόσο φαίνεται πως η Paramount κατέληξε σε αυτή την απόφαση όχι επειδή διαφωνούσε με το όραμά του, αλλά με το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είχε αμφίβολα περιθώρια κέρδους. 

Τόσο ο Fincher όσο και ο Pitt έχουν γεμάτο το πρόγραμμά τους μέσα στους επόμενους μήνες. Ο πρώτος ασχολείται με την 2η σεζόν του Mindhunter, που θα βγει στο Netflix μέσα στο 2019, ενώ ο δεύτερος πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon a Time In Hollywood