Avengers: Endgame | Οι σκηνοθέτες επιβεβαιώνουν πώς θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία της Marvel

Και θα αγγίζει τις 3 ώρες
07 Φεβρουαρίου 2019 10:16
Avengers: Endgame | Οι σκηνοθέτες επιβεβαιώνουν πώς θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία της Marvel

Οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame είχαν  δηλώσει πρόσφατα πως η ταινία μπορεί να φτάνει τις 3 ώρες σε διάρκεια και όπως όλα  δείχνουν οδεύουμε προς αυτό το σενάριο. Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο Collider οι Anthony και Joe Russo επαναδιατύπωσαν -αυτή τη φορά με περίσσεια σιγουριά- ότι το “Endgame” θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Και πως να μην είναι όταν τόσα storylines και τόσοι χαρακτήρες από μια δεκαετία πριν θα πρέπει να δέσουν σφιχτά σε αυτή την περίπλοκη συνταγή, η οποία θα αποτελέσει το τέλος εποχής για το τρέχον MCU.

Συγκεκριμένα, δήλωσαν τα εξής:

Νομίζουμε ότι το στούντιο συμφωνεί στο να γίνει η καλύτερη δυνατή ιστορία. Αυτή τη στιγμή η ταινία παίζει καλά και είχαμε παρά πολύ καλο feedback από τα δοκιμαστικά κοινά και νιώθουμε όμορφα για το που βρίσκεται τώρα.

Στο πλευρό τους για αυτή την απόφαση είναι και η Disney, η οποία τους βρίσκει σύμφωνους:

“Ακόμη δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Δεν έχουμε τελειώσει. Και πάλι, πρόκειται για την κορύφωση 22 ταινιών και πρέπει να βάλουμε πολύ δουλειά στο θέμα των storylines που θα ενσωματώσουμε. Το συναίσθημα είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι για εμάς. Όταν πρέπει να διηγηθείς μια πραγματικά πολύπλοκη ιστορία και θες δυνατές συναισθηματικά σκηνές  με αυτούς τους χαρακτήρες, τότε πρέπει να υπάρχει και ο απαραίτητος χώρος. Αυτή η ταινία συγκεκριμένα μοιάζει πως θα έχει τρεις ώρες χώρο για να ξεδιπλωθεί.

Εν ολίγοις ετοιμαστείτε για ένα τεραστίων διαστάσεων φινάλε για το τρέχον Marvel Cinematic Universe, που υπάρχει πιθανότητα να έχει ενσωματωμένο το άλλοτε παραδοσιακό διάλειμμα για όσους το παρακολουθήσουν στις σκοτεινές αίθουσες. 

Το Avengers: Endgame θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Απριλίου 2019.