O Deadpool θα παραμείνει R-rated στην Disney

Και είναι ανοιχτή σε περισσότερες R-rated ταινίες
06 Φεβρουαρίου 2019 14:53
O Deadpool θα παραμείνει R-rated στην Disney

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες έγιναν γνωστές από τη Disney στο meeting των μετόχων της για το Q1 του 2019. Υπήρξε ανησυχία που εκφράστηκε τόσο από τους fans όσο και από τον Ryan Reynolds πως με την εξαγορά της 20th Century Fox από το σπίτι του Μίκυ Μάους, ο Deadpool θα πάψει να είναι R-Rated, φιμώνοντας ουσιαστικά την αίγλη του χαρακτήρα. Τελικά, ίσως να μην είναι έτσι τα πράγματα.

Ο επικεφαλής της εταιρίας, Bob Iger, διατύπωσε πως υπάρχει χώρος για έναν R-rated (ακατάλληλο για ανηλίκους) Deadpool στην Disney, αφότου ολοκληρωθεί το γιγαντιαίο deal με την Fox. 

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

Βλέπουμε πως ανάμεσα στους fans της Marvel οι R-rated ταινίες του Deadpool είναι σίγουρα δημοφιλείς. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτό το κομμάτι και ίσως να υπάρχει χώρος και για περισσότερα πράγματα. 

Στο δεύτερο σκέλος της απάντησής του ο Iger αφήνει επί της ουσίας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες R-rated ταινίες στην Fox ακόμη και υπό την ομπρέλα της Disney. 

Ωστόσο, ο Iger ήταν ιδιαίτερα λακωνικός στα λόγια του και ξεκαθάρισε ότι αυτές οι R-rated ταινίες δεν θα συνοδεύονται με το λογότυπο της Disney ή το παραδοσιακό της Marvel, διότι θα καταβάλλουν προσπάθειες να διασφαλίσουν "το προσεκτικό branding τους ώστε σε καμία περίπτωση να μην μπερδεύεται ο καταναλωτής."

Οι οιωνοί μέχρι στιγμής είναι θετικοί για το μέλλον του αθυρόστομου χαρακτήρα που έχει ενσαρκώσει με απαράμιλλη επιτυχία ο Ryan Reynolds και η Disney φαίνεται πως δεν θέλει να ανακατέψει αυτή την επιτυχημένη συνταγή, η οποία βλέπει ότι θα της φέρει αρκετά εκατομμύρια στις τσέπες της.