To Netflix αγόρασε τα δικαιώματα προβολής του ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’

Στο ποσό των $9 εκατομμυρίων
05 Φεβρουαρίου 2019 17:13
To Netflix αγόρασε τα δικαιώματα προβολής του ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, έπειτα από το πέρασμα του Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile του Joe Berlinger (Metallica: Some Kind of Monster) από το Sundance Film Festival, το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα ευρύτερης προβολής της ταινίας κλείνοντας συμφωνία ύψους $9 εκατομμυρίων.

Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα κονταροχτυπήθηκε μαζί με τις STX και Lionsgate προκειμένου να εξασφαλίσει την διανομή του φιλμ το οποίο αναμένεται και να θέσει σε κυκλοφορία το φθινόπωρο.

Στο εν λόγω βιογραφικό δράμα-θρίλερ το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Michael Werwie, ο Zac Efron (High School Musical) μας συστήνεται ως ο κατά συρροή δολοφόνος Ted Bundy ο οποίος διέπραξε φρικτά εγκλήματα συγκλονίζοντας την αμερικανική κοινή γνώμη την δεκαετία του ‘70.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Lily Collins, Angela Sarafyan (Westworld), James Hetfield, Jim Parsons, Haley Joel Osment, John Malkovich, Kaya Scodelario, Jeffrey Donovan, Terry Kinney, και ο Dylan Baker.

Τις διαδικασίες παραγωγής του Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile συντόνισαν οι Nicholas Chartier και Ara Keshishian για λογαριασμό της Voltage Pictures και ο Michael Costigan μέσω της Cota Films.