The Wedding Guest trailer | O Dev Patel προχωράει στην αρπαγή μίας μέλλουσας νύφης

Και ξεκινά μία παράτολμη περιπλάνηση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Michael Winterbottom
04 Φεβρουαρίου 2019 16:45
The Wedding Guest trailer | O Dev Patel προχωράει στην αρπαγή μίας μέλλουσας νύφης

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το επερχόμενο θρίλερ The Wedding Guest του Michael Winterbottom (A Mighty Heart, 24-Hour Pary People, Wonderland), όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Dev Patel (Hotel Mumbai, Lion, Slumdog Millionaire).

Ο διάσημος ηθοποιός εν προκειμένω υποδύεται τον ‘Jay’, έναν νεαρό ο οποίος ταξιδεύει από την Μεγάλη Βρετανία για να παρευρεθεί σε έναν γάμο στο Πακιστάν. Ο άνδρας αποφασίζει να οργανώσει και να πραγματοποιήσει την αρπαγή της κοπέλας (Radhika Apte) που προορίζεται ως νύφη. Αφότου εκτελεί το σχέδιό του, οι δυο τους αρχίζουν μαζί μία επικίνδυνη διαδρομή πέρα από τα σύνορα της χώρας. Μεταβαίνουν στην Ινδία, σταματούν ενδιάμεσα σε διάφορους σιδηροδρομικούς σταθμούς, περνούν από σκοτεινά δρομάκια και από τις μαύρες αγορές του Νέου Δελχί, ενώ ταυτόχρονα συνειδητοποιούν ότι έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Το ζήτημα είναι πως κανείς τους δεν γνωρίζει πόσο εύκολα μπορεί να ανατραπούν όλα ανά πάσα στιγμή από την αποκάλυψη ενός φοβερού μυστικού.

Το εν λόγω έργο πέρυσι έκανε ένα πέρασμα και από το Φεστιβάλ του Τορόντο. Το The Wedding Guest αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. την 1η Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: