Scary Stories to Tell in the Dark | Τα νέα teasers θα στείλουν ρίγη στην ραχοκοκαλιά σας!

Ετοιμαστείτε για ουρλιαχτά!
04 Φεβρουαρίου 2019 09:06
Scary Stories to Tell in the Dark | Τα νέα teasers θα στείλουν ρίγη στην ραχοκοκαλιά σας!

Εν όψει της φετινής αθλητικής διοργάνωσης του Super Bowl, η Lionsgate και η CBS Films έθεσε σε κυκλοφορία τα πρώτα teasers για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Scary Stories to Tell in the Dark του André Øvredal σε παραγωγή του Guillermo del Toro.

Αντί λοιπόν, να βγει ένα παραδοσιακό teaser 30’’ στην προκειμένη περίπτωση δόθηκαν στην δημοσιότητα τέσσερα διαφορετικά σύντομα αποσπάσματα ενδιάμεσα του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η υπόθεση του έργου που εμπνέεται από την ομώνυμη γνωστή τριλογία του Alvin Schwartz, ακολουθεί μία ομάδα εφήβων οι οποίοι καλούνται να ξεδιαλύνουν το μυστήριο που περιβάλλει μία σειρά φρικτών θανάτων στην μικρή τους πόλη.

Μαζί με τον del Toro την προσαρμογή του σεναρίου ανέλαβαν επίσης ο Dan Hageman και ο Kevin Hageman. Καθήκοντα παραγωγού επωμίζονται εδώ επιπλέον οι Sean daniel, Jason Brown, και η Elizabeth Grave.

Το cast συγκροτούν οι: Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint και ο Javier Botet.

Το Scary Stories to Tell in the Dark αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 9 Αυγούστου του 2019.