Toy Story 4: Ο Tom Hanks ολοκλήρωσε τα γυρίσματα με μια φωτογραφία που θα συγκινήσει

Η τελευταία φορά που δανείζει τη φωνή του στον Woody
31 Ιανουαρίου 2019 20:23
Toy Story 4: Ο Tom Hanks ολοκλήρωσε τα γυρίσματα με μια φωτογραφία που θα συγκινήσει

Είναι δεδομένο από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το Toy Story 4 θα είναι ένα δακρύβρεχτο αντίο στα αγαπημένα παιχνίδια που μεγάλωσαν γενιές παιδιών -και μεγάλων- εδώ και πάνω από 23 χρόνια. Ο Tom Hanks που δανείζει τη φωνή του στον αγαπημένο Woody ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την τελευταία ηχογράφηση των voiceovers για τον χαρακτήρα του. 

Μέσα από τον Twitter λογαριασμό του ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε και μια φωτογραφία με ιδιαίτερη σημασία αφού ήταν η στιγμή που ηχογραφούσε τις τελευταίες λέξεις του Woody. 

Ο Hanks σε παλαιότερη συνέντευξη του έχει δηλώση ότι το τέλος του Toy Story 4 ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο και βαθιά συγκινητικό για τον ίδιο, ενώ ο συμπρωταγωνιστής του Tim Allen (Buzz Lightyear) έκανε παρόμοιες δηλώσεις για το πόσο βαρύ ψυχολογικά θα είναι. 

Στο cast της 4ης ταινίας προστίθενται οι Forky (Tony Hale), Ducky (Keegan Michael-Key) και Bunny (Jordan Peele). Επίσης, να αναφέρουμε ότι μετά την μετάδοση του Super Bowl 53 αυτήν την Κυριακή θα κυκλοφορήσει ένα νέο sneak peak για την ταινία.

To Toy Story 4 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 21 Ιουνίου 2019.