Birds of Prey | Στο πρώτο teaser η Harley Quinn διασκεδάζει με την συμμορία της!

Και μας προϊδεάζει για μία εκρηκτική μάζωξη
29 Ιανουαρίου 2019 12:20
Birds of Prey | Στο πρώτο teaser η Harley Quinn διασκεδάζει με την συμμορία της!

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την φωτογραφία που ανέβασε η Margot Robbie (I,Tonya) ως ‘Harley Quinn’ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βγήκε και το πρώτο teaser για το επερχόμενο action φιλμ Birds of Prey της Cathy Yan (Dead Pigs) όπου την τιμητική της θα έχει η συγκεκριμένη φιγούρα και η ιδιόμορφη παρέα της!

Η υποψήφια από την Ακαδημία ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο της παραπάνω comic μορφής της DC που μας είχε συστηθεί κινηματογραφικά μέσω του Suicide Squad. Στο εν λόγω εγχείρημα της Warner Bros. το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson (Bumblebee).

Στην περιπέτεια αυτή θα δούμε να συγκεντρώνεται η αφρόκρεμα των παρανόμων κατά κύριο λόγω από γυναίκες-αντιήρωες.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης ο Chris Messina ως ο ‘Victor Zsasz’, ο Ewan McGregor ως ο ‘Black Mask’, η Mary Elizabeth Winstead ως η ‘Huntress’, η Jurnee Smollett-Bell ως η ‘Black Canary’, η Ella Jay Basco ως η ‘Cassandra Cain’, και η Rosie Perez ως ‘Renee Montoya’.

Τo Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: