The Death and Life of John F. Donovan | Στο πρώτο trailer o Kit Harington γνωρίζει την αποθέωση

Και έπειτα την πτώση
28 Ιανουαρίου 2019 22:16
The Death and Life of John F. Donovan | Στο πρώτο trailer o Kit Harington γνωρίζει την αποθέωση

Η Entertainment One έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το επερχόμενο δράμα The Death and Life of John F. Donovan του Xavier Dolan, όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του Game of Thrones, Kit Harington.

Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται αρχές του 2000 και εστιάζει στην ζωή του ‘John F. Donovan’, ενός νεαρού Αμερικανού τηλεοπτικού αστέρα (Harington) και την αλληλογραφία του με τον ‘Rupert Turner’, έναν μικρό που ζει μαζί με την μητέρα του στην Αγγλία.

Η καθημερινότητα των δύο αυτών ατόμων πρόκειται να πάρει απροσδόκητη τροπή αφότου έρχεται στο φως η μεταξύ τους επικοινωνία και τα σενάρια για το τί τους συνδέει αρχίζουν να πληθαίνουν, σηματοδοτώντας την αρχή για την απόλυτη απομυθοποίηση του ‘Donovan’. Μία δεκαετία αργότερα το παιδί έχει ενηλικιωθεί και έχει γίνει ηθοποιός. Όμως κάποτε κατά την διάρκεια μίας συνέντευξης του, επανέρχεται στο μυαλό του η θύμηση από το παλιό του ίνδαλμα.

Το κύριο cast του φιλμ συναπαρτίζουν επίσης οι: Jacob Tremblay, Natalie Portman, Susan Sarandon, Kathy Bates, Thandie Newton, Ben Schnetzer, και ο Jared Keeso.

Το The Death and Life of John F. Donovan έκανε το ντεμπούτο του στο περσινό Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο ενώ η διεθνής του διανομή έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: