Wonder Woman 3: Οι πρώτες πληροφορίες ήρθαν από τη σκηνοθέτρια Patty Jenkins

Η συνέχεια του WW 1984 θα λαμβάνει χώρα στο παρόν
28 Ιανουαρίου 2019 20:45
Wonder Woman 3: Οι πρώτες πληροφορίες ήρθαν από τη σκηνοθέτρια Patty Jenkins

Δεν παίζει κανένα ρόλο ότι ακόμη δεν έχουμε δει κανένα trailer από το επερχόμενο Wonder Woman 1984, του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, και ήδη ξέρουμε τις πρώτες πληροφοριές για την συνέχεια του.

Τις αποκαλύψεις έκανε η σκηνοθέτρια Patty Jenkins, μιλώντας σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, είπε πως έχει ήδη ένα ξεκάθαρο όραμα για το Wonder Woman 3:

"Δεν θελω καν να το τοποθετήσω και πάλι στο παρελθόν, επειδή που αλλού θα πας; Πρέπει να πας μπροστά. Θα είναι σίγουρα μια μοντέρνα ιστορία. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Το που θα το τοποθετήσουμε χρονικα αυτό θα το δούμε, δεν το έχω βρει εντελώς ακόμα."

Η τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας έφερε την σκηνοθέτρια Patty Jenkins σε θέση ισχύος για το Wonder Woman 2 για το οποίο επέστρεψε στα καθήκοντά της και κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο της τάξης των $9 εκατομμυρίων. Μετά την απρόσμενα τεράστια επιτυχία του Aquaman, η DC έχει στα χέρια της την σίγουρη επιτυχία του Wonder Woman 1984, που θα δει την επιστροφή της Gal Gadot και του Chris Pine. Το θέμα είναι πόσο μεγάλου βεληνεκούς επιτυχία θα είναι εν τέλει. 

Το Wonder Woman 1984 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου 2020.