Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile trailer | Ο Zac Efron μας συστήνεται ως ο "Ted Bundy"

Αναβιώνει η ιστορία ενός από τους πιο αμείλικτους serial killers των Η.Π.Α.
26 Ιανουαρίου 2019 15:13
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile trailer | Ο Zac Efron μας συστήνεται ως ο "Ted Bundy"

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του βιογραφικού δράματος-θρίλερ Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, που εστιάζει στην ζωή και την ανατριχιαστικά απάνθρωπη δράση του κατά συρροή δολοφόνου Ted Bundy, η σύλληψη του οποίου συγκλόνισε την αμερικανική κοινωνία την δεκαετία του ‘70.

Ο Zac Efron (High School Musical) ερμηνεύει τον εν λόγω εγκληματία. Το cast εμπλουτίζουν επίσης οι: Lily Collins, Angela Sarafyan (Westworld), James Hetfield(Metallica), Jim Parsons, Haley Joel Osment, John Malkovich, Kaya Scodelario, Jeffrey Donovan, Terry Kinney, και ο Dylan Baker.

Ο Joe Berlinger (Metallica: Some Kind of Monster) κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα εν προκειμένω, ενώ ο Michael Werwie ανέλαβε ως σεναριογράφος.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Nicholas Chartier και Ara Keshishian για λογαριασμό της Voltage Pictures και ο Michael Costigan μέσω της Cota Films.

To Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile κάνει σήμερα το διεθνές του ντεμπούτο στο Sundance Film Festival. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: