Breaking Bad: Θα επιστρέψουν για την ταινία οι Walter, Jesse και όλο το cast

Το ρεπορτάζ του Revenge of the Fans είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό
25 Ιανουαρίου 2019 12:46
Breaking Bad: Θα επιστρέψουν για την ταινία οι Walter, Jesse και όλο το cast

Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε η είδηση ότι επίσημα αναπτύσσεται η ταινία του Breaking Bad, η οποία μάλιστα θα αποτελεί sequel της λατρεμένης σειράς, συνεχίζοντας τα γεγονότα με πρωταγωνιστή τον Jesse Pinkman του Aaron Paul. Ωστόσο, νέες πληροφορίες θέλουν την κινηματογραφική μεταφορά του να είναι ακόμη πιο πλούσια σε χαρακτήρες με τα σχέδια του “mastermind” Vince Gilligan να ανάψουν το hype στο κόκκινο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Revenge of the Fans, λέγεται ότι κατέχει πληροφορίες για το casting της ταινίας, η οποία φέρει την κωδική ονομασία Greenbrier. Συγκεριμένα αναφέρονται όλα τα γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα της σειράς όπως Krysten Ritter, Jonathan Banks (Mike), Charles Baker (Skinny Pete), Jesse Plemons (Todd), Matt Jones (Badger) Tess Harper (Mrs. Pinkman), Robert Forster (Ed, The Disappearer), και τελευταίο και καλύτερο αυτό του Bryan Cranston ως Walter White.

Κάπως έτσι έχουμε την πρώτη ανεπίσημη πληροφορία ότι ο Heisenberg θα εμφανιστεί στο φιλμ και πως ο Gilligan έχει βρει τρόπους να τους ενσωματώσει όλους στην πλοκή. Ίσως να δούμε την κοπέλα του Jesse ή τον Mr. White σε κάποιο flashback μιας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος αφού έχουν πεθάνει στη σειρά.

Ας ελπίσουμε ότι το ρεπορτάζ θα επαληθευθεί και πως πράγματι θα επιστρέψει όλο το cast για το sequel. Μέχρι να έχουμε επίσημες πληροφορίες καλύτερα να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.