Deadpool 3: O Ryan Reynolds μας προετοιμάζει για ένα "εντελώς διαφορετικό" sequel

Τέρμα ο R-rated Deadpool;
23 Ιανουαρίου 2019 12:15
Deadpool 3: O Ryan Reynolds μας προετοιμάζει για ένα

Μάσησε λίγο τα λόγια του ο Ryan Reynolds για την περίπτωση του Deadpool 3 και φαίνεται ότι μεγάλο ρόλο στην παραγωγή του θα παίξει η εξαγορά της Fox από τη Disney. Καταρχάς επιβεβαίωσε ότι η ταινία βρίσκεται ήδη σε στάδιο προπαραγωγής ωστόσο, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του κατά τη διάρκεια της προώθησης του Once Upon a Deadpool στην Κίνα αποκάλυψε ότι θα πάρει μια "εντελώς διαφορετική κατεύθυνση":

Εξετάζουμε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για το Deadpool 3. Συνήθως, κάνουν κάποιο reboot ή αλλάζουν τον χαρακτήρα μετά από τρεις-τέσσερις ταινίες. 

Το τι ακριβώς εννοεί με αυτά τα λόγια αφήνει μερικά ενδεχόμενα ανοιχτά. Είτε ότι στο κλασικό κάφρικο στυλ του Merc with a Mouth το επόμενο κεφάλαιο του θα είναι ένα τρόπον τινά reboot είτε ο "Οίκος του Μίκυ Μάους" θα βάλει το χέρι του και θα δούμε έναν...πολιτικό ορθό, PG-13 και μη χυδαίο Deadpool. Επίσης, παίζει και το ενδεχόμενο να γίνονται αλλαγές στο σενάριο του sequel του Deadpool 2 από τους Rhett Reese και Paul Wernick ώστε ο Wade Wilson να ενσωματωθεί στο MCU μαζί με ήρωες... κατάλληλους για όλους όπως ο Spider-Man, η Captain Marvel και ο Black Panther.  

Από την πλευρά της Disney, ο CEO της, Bob Iger είναι θετικός στην ιδέα του να γίνουν περισσότερες R-rated Deadpool ταινίες, αν και αυτό δεν αποτελεί κάποια εγγύηση για το μέλλον του χαρακτήρα. Άλλωστε ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Deadpool 3.