Deadpool 3: O Ryan Reynolds μας προετοιμάζει για ένα "εντελώς διαφορετικό" sequel  
Τέρμα ο R-rated Deadpool;

Μάσησε λίγο τα λόγια του ο Ryan Reynolds για την περίπτωση του Deadpool 3 και φαίνεται ότι μεγάλο ρόλο στην παραγωγή του θα παίξει η εξαγορά της Fox από τη Disney. Καταρχάς επιβεβαίωσε ότι η ταινία βρίσκεται ήδη σε στάδιο προπαραγωγής ωστόσο, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του κατά τη διάρκεια της προώθησης του Once Upon a Deadpool στην Κίνα αποκάλυψε ότι θα πάρει μια "εντελώς διαφορετική κατεύθυνση":
Εξετάζουμε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για το Deadpool 3. Συνήθως, κάνουν κάποιο reboot ή αλλάζουν τον χαρακτήρα μετά από τρεις-τέσσερις ταινίες.
Το τι ακριβώς εννοεί με αυτά τα λόγια αφήνει μερικά ενδεχόμενα ανοιχτά. Είτε ότι στο κλασικό κάφρικο στυλ του Merc with a Mouth το επόμενο κεφάλαιο του θα είναι ένα τρόπον τινά reboot είτε ο "Οίκος του Μίκυ Μάους" θα βάλει το χέρι του και θα δούμε έναν...πολιτικό ορθό, PG-13 και μη χυδαίο Deadpool. Επίσης, παίζει και το ενδεχόμενο να γίνονται αλλαγές στο σενάριο του sequel του Deadpool 2 από τους Rhett Reese και Paul Wernick ώστε ο Wade Wilson να ενσωματωθεί στο MCU μαζί με ήρωες... κατάλληλους για όλους όπως ο Spider-Man, η Captain Marvel και ο Black Panther.
Από την πλευρά της Disney, ο CEO της, Bob Iger είναι θετικός στην ιδέα του να γίνουν περισσότερες R-rated Deadpool ταινίες, αν και αυτό δεν αποτελεί κάποια εγγύηση για το μέλλον του χαρακτήρα. Άλλωστε ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Deadpool 3.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Τα νέα του σχόλια έβαλαν φωτιές στις πιθανότητες επιστροφής του
“Θα είναι το τέλος μας“
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν και ένα standalone multiplayer παιχνίδι στον κόσμο του Far Cry
Να μην μοιράζονται μυστικά της εταιρίας με την viral τεχνητή νοημοσύνη
Και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τη δείτε
Από σήμερα διαθέσιμα
Ο Stephen Dorff τα λέει “χύμα“ ειδικά για το νέο Blade που ετοιμάζεται
Επειδή η εμβληματική ταινία έχει 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ
Τώρα λείπει ένα “Discman“
Το cameo της 2ης σεζόν του spinoff του HIMYM που συζητήθηκε