IT: Chapter 2 | Ο Pennywise φρίκαρε εντελώς τον James McAvoy στο πλατό

Και αποκαλύπτει ότι έχει φοβία με τους κλόουν
19 Ιανουαρίου 2019 16:10
IT: Chapter 2 | Ο Pennywise φρίκαρε εντελώς τον James McAvoy στο πλατό

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή της αμερικάνικης τηλεόρασης ο James McAvoy έκανε μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό μέσα από το πλατό του άκρως αναμενόμενου IT: Chapter 2. Αρχικά, εξήγησε πως οι κλόουν δεν ήταν ποτέ κάτι που τον ενδιέφερε σαν παιδί και φοβόταν πάντα την τραγική τους φύση και είπε πως ο Bill Skarsgard είναι απίθανος τόσο ως άνθρωπος όσο και στον ρόλο του Pennywise:

Είναι απίθανος. Ο τύπος που παίζει τον κλόουν είναι τρομακτικός. Είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος και παρόλα αυτά με φρίκαρε άσχημα. Θυμάμαι να στέκομαι με το υπόλοιπο cast, όλοι αυτοί οι ενήλικες γύρω γύρω και όλοι μας είχαμε κάνει διάφορα παράξενα πράγματα στις ζωές μας. Και κοιταζόμασταν ο ένας με τον άλλον σε φάση "δεν θέλω να είμαι εδώ. Δεν μου αρέσει που είμαι ηθοποιός σήμερα. Πραγματικά τα κατάφερε, είναι φρικιαστικός. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι κλόουν ως παιδί. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η παρουσία του Bill Skarsgard ως Pennywise στο πλατό του πρώτου IT ήταν περιορισμένη. Η παραγωγή ήθελε να κρατήσει την εμφάνισή του κρυφή από τα παιδιά που πρωταγωνιστούσαν ώστε οι αντιδράσεις τους να είναι ακόμη πιο αυθεντικές. Επίσης, να σας θυμίσουμε ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο. 

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι Jessica Chastain, Isaiah Mustafa, James Ransone, Bill Hader, Jay Ryan, και ο Andy Bean.

To IT Chapter 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.